Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MargaretheGreta

Powroze zapraszam chetnych 10 osob

Polecane posty

Witam :) Powroze chetnie 10 pierwszym osobom na najblizszy czas , BEZ ZADAWANIA PYTAN , tylko tyle co wyczytam z kart :przestrogi na co uwazac , czego sie mozna wkrotce spodziewac :) gdyby ktos bylby chetny prosze o wpis z swoim imieniem :) Pozdrawiam Margarethe Greta ps. nie odp na pytania

Gość ISJAKMIS
Mężczyzna lat 29

Gość ISJAKMIS
Tomek lat 29

Gość to ja poproszę:)
Ania

Gość Miedy Mi
Kasia 4 czerwiec 1988 Co ciekawego mówią karty?

Gość goć
Mnie proszę powróżyć. Mam na imię Ilona

Gość Ania nr 2
poprosze - ANNA

ISJAKMIS Mężczyzna lat 29 21:50 [zgłoś do usunięcia] ISJAKMIS Tomek lat 29 Tomku najblizszy czas bedzie u ciebie zwiazany glownie z finansami moze byc rowniez jakis nieprzewidywany dochod ,wszystko to, co tyczy sie pieniedza , ale rowniez bedziesz musial obrac wlasciwa droge , podjac decyzje wazna , ukazuje sie ze nie bedziesz pewny jaka wlasciwa decyzje wobec pieniadza podjac podam przyklad: chcialbys podwyzki ale wahasz sie pojsc z tym do szefa przyklad num2 . otrzymasz pozyczke z banku ale nie bedziesz wiedzial czy zainwestowac ja w mieszkanie czy w dom to tylko takie przyklady bys dobrze moj post zrozumial :)

Gość mogę ?
11,11 proszę mi powiedzieć co z moja miłoscią ?

Gość hbjgh
Wiola lat 29

to ja poproszę:) Ania Ania u ciebie wychodza mi w najblizszym czasie blokady tak jakby jakies sprawy , badz twoje zycie stanelo w jednym punkcie, nie daj sie zlemu nastrojowi bo to tylko chwilowe .Rowniez zadbaj o zdrowie bo moze czekac mala choroba

Miedy Mi Kasia 4 czerwiec 1988 Kasia u ciebie wyszlo iz w najblizszym czasie wazna role bedzie odgrywala jakas dziewczyna /kobieta , rowniez musisz uwazac na pewnego rodzaju przeszkody czy to w zawodowych sprawach w milosci itp bo moze ci ktos nie sprzyjac tak zwane obgadywanki Powinnas nie wszystkim ufac i byc ostrozniejsza

Miedy Mi Kasia 4 czerwiec 1988 Kasia u ciebie wyszlo iz w najblizszym czasie wazna role bedzie odgrywala jakas dziewczyna /kobieta , rowniez musisz uwazac na pewnego rodzaju przeszkody czy to w zawodowych sprawach w milosci itp bo moze ci ktos nie sprzyjac tak zwane obgadywanki Powinnas nie wszystkim ufac i byc ostrozniejsza

Gość Ania nr 2
Pominelas mnie :(

Gość poprosze:)
teresa 03 07 1981

goć Mnie proszę powróżyć. Mam na imię Ilona Dziwnie wyszlo :) bo wyszlo jakies spotkanie /zaproszenie wkrotce ale wskazujace na cos skrywanego ale rowniez moze oznaczac ze wogole nie spodziewalas sie takiego spotkania badz zaproszenia jednym slowem zaskoczenie .

Gość Ania nr 2
Przepraszam , pomylilam chyba mi sie dzis kafe tnie

Lady Love tutaj duzo nie moge powiedziec bo karty sugeruja bys nie trzymala sie uparczywie przeszlosci tylko patrzyla w przyszlosc co juz bylo to bylo czlowiek powinnien to zosatwic , pogrzebac... tutaj na najblizszy czas karty pokazuja ze problem sie rozwiaze na dobra strone dla ciebie jakies drobne problemy .Niestety sa zawikle karty duzo nie mowia

Gość i ja też proszę
Agnieszka 15.09.1984

Ania nr 2 tak pominelam cie przepraszam :) U ciebie wychodzi mi jakies niepowodzenia nieproozumienia w milosci tu wychodzi mi jakis falsz , rowniez nie ufaj kazdemu bezwarunkowo uwazaj na osoby by nie okazaly sie zdrajcami .

Gość Ania nr 2
Dziekuje.