Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość sssssssssssssssssssszzzzzzzzss

zapalenie pęcherza po stosunku

Polecane posty

Gość sssssssssssssssssssszzzzzzzzss

witam od wczoraj przeraźliwie mnie piecze i bez przerwy latam do łazienki... wyczytałam że podobno u kobiet zapalenie czesto spowodowane jest stosunkiem...czy ktos tak miał? jak sobie poradzić z tym gdy jestem w akadeiku i nie mam możliwości lekarza? sa jakieś domowe sposoby???

Gość 15hh7lll
wsadz jego sprzet w sloik ze spirytusem przed stosunkiem bo pewnie to on jest nosicielem zarazek a ty masz całe laboratorium syfu i też p..ke wychlastaj od sirodka spirtem i ciepłą nasiaduwe

Gość roktokt
hmmm z domowych sposobow to proponuje isc do apteki i wyprosic furagine od pani aptekarki z podkresleniem ze pilne i dla ciebie i ze odniesiesz recepte za pare dni itp druga sprawa duzo pij kup sopie herbatke zurawionwa w sklepie malo kosztuje chyba okolo 3 zl plus opakowanie suszonych zurawin w biedronce 5 zl zaparz herbatke i wrzuc do goracego garsc tych zurawin i poczekaj tak z 15 min az suszone puszcza sok i pij to sobie czesto a najlepiej w duzym kubku zaparz przed stosunkiem warto wypic szklanke wody i po odrazu idz sie wysikac tyle

Gość kakkunia
albo lekarz, albo zakażenie pojdzie wyzej do nerek. Chcesz żyć bez nerek. W ostrym stanie żurawina nie pomoże

Gość gość
zdecydowanie postaw na naturalne leki, bo one nie obciazaja organizmu a sa rownie skuteczne, ja mam zawsze przy sobie zurascin uro, pokrzywa, witamina c i zurawina, to jego skladniki, dziala szybko

Gość gość
urofuragina - dostępna bez recepty, kup koniecznie bo jak zaniedbasz będziesz mieć kłopoty. Nie martw się, po dużej dawce seksu, szczególnie po dłuższej przerwie to normalne;-)