Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość homerowaty

Ten kraj jest chory - nie moge pracowac w zawodzie

Polecane posty

Gość homerowaty

Jestem kierowcą, jednak odebrano mi prawojazdy C+E. Wszystko przez to, ze zachorowaem na padaczke. Pytam - czy to moja wina, ze jestem chory? Chce jezdzic, to jest moze zycie, chce prawo jazdy spowrotem. Nie chce renty, ktora jest smiesznie niska

Gość iiiiiiiiiiixxxiiiiiiiiiiiiii
A ja jestem NAUCZYCIELKĄ J. ANGIELSKIEGO i też nie mogę pracować w zawodzie wiesz. Bo mi KK nie pozwolił. A powiem Ci - to teraz niech wszyscy opłakują cięzkie życie dyrektora kanalii. Bo to juz WSZYSTKO zrozumiem. Naprawdę :( A tak? Jak zwykle jestem głupia jak trep. Bo w sumie za co ja wyleciałam to pojęcia nie mam. Że nic nie robię - tylko to pasuje. A co miałam robić? Do jasnej cholery co ja miałam robić? Na rękach godzić na tej lekcji. Naprawdę :( Takie były oczekiwania. No to mieli to napisać 1 września na kartce i bym poszła bo nie umiem. I tyle :(

Na rękach to mieli chodzić ci uczniowie - zawsze im to powiem. Z taką panią dyrektor to po szkole sredniej choć tyle mieć UMIEĆ. A tak? Też nic nie umieli. I koniec :( Bo sie dowiem , że ja nic nie umiałam. A co oni umieli? Ani chodzić na rękach nie umieli :(

Gość dorwać złodzieja
Mama z córeczką wraca chodnikiem do domu. NAgle rozjeżdża ich samochód którego kierowca dostał padaczki .. podoba ci się ten scenariusz?

choć tyle mieli umiec. I wiecie - jak chcieli mieć maturę to własnie TYLKO Z TYCH KSIĄZEK które mieli bo ja ANI KSIĄŻEK NIE UMIAŁAM ZMIENIĆ. Taką mam opinię u tych zerek. A oni co? Nie widzieli problemu? Tam nawet nie trzeba było zmieniać TYLKO DODAĆ coś niecoś. NIE - zmienić ksiązki. TYLE UMIEJĄ im powiem - zmieniać ksiązki. A ja ani tyle. No i taka historia to była. A ja ani tyle. Ja im mogłam ZWIZUALIZOWAĆ SŁOWNICTWO jakie mają braki. I tyle mogłam. I wszystkim wstawić kapy - i znowu ani tego nie umiałam. Taka tu jest gadka wiecie. Szmatka. I tyle :( Po co ja tam w ogole poszłam? I tyle :( Ale na studia po co poszli to nie rozumiem ZUPEŁNIE. Przecież... chyba wszystko juz umieli po tej średniej. Nie. To nawet dziwne, ale kto mówi, ze NIEMCÓW muszę rozumieć. A ci co umieją? I tyle w sumie :(

Gość homerowaty
Kazdy moze dostac atak, nawet osoba zdrowa. Czyli wg was nikt nie powinien jezdzic

Wiesz, osoba, która regularnie się bada i nie ma wskazań do zabrania mu orawka ma mniejsze szanse na atak niż osoba z padaczką. to nie choidzi tylko o życie innych ale i jego własne

Wiecie dlaczego oni tacy sa dla mnie? Bo sie oświadczył ten brat Iwonce. No ale ja sie nie wydawałam i tyle :( A Iwonka jak sie nie wyda za tego brata to popełni WIELKI BŁĄD - taką ma on mamusię. Pełną gębą. Duzo umiała wymyślić w zwiazku z maturą syna wielkiego reżysera. Wszystko będą mieć bo żyją dobrze z rodziną królewską a ja nie a mam rodowód. Taką on ma matkę. TO SE ZEŻRYJ TEN RODOWÓD NA ADOLFA ty głupia szmato zombiarska jej powiem i w dupie ją mam wiecie. Niech ma rodowód na Adolfa Hitlera i sie z nim użera - las miałam z rodowodu - niech se zeżre ten las ta głupia holednerska idiotka. Ani do banku nie umiała po rodzicach iść. Choć ten zielnik mi mogła ta kobyła przysłać. Ale jakbym miała skończyć jak jej stary to ją dokumentnie pieprzę wiecie z cała jej mądrością życiową , która polega na tym głownie żeby wziąc sierkierę w rękę. Tez jakaś mądrość to jest jak widać na moim przykładzie i tyle. A synalek myślicie lepszy? I gdyby nie ja to razem nie żyją i po mnie. A ten to się naprawdę chce żenic? To bigamista jak mąż Jane Eyre. I tyle. Bo co ja o nim sądzę. Jedną żonę już ma - swoją matkę. Choć którą? i tyle :(

Gość chciałbyś być operowany
przez chirurga który ma zdiagnozowaną padaczkę? albo polecieć samolotem z chorym na padaczkę pilotem? :classic_cool:

Gość homerowaty
Nie mialbym nic przeciwko

Gość Magduśśkaaa
Jestem ratownikiem- i widzialam juz nie jeden atak padaczki. Sam dobrze wiesz, ze nie mozesz pracowac jako zawodowy kierowca. Nawet gdyby ja zachorowala na padaczke nie moglabym pracowac w zawodzie.

Gość marco111111111111
Niestety, jako kierowca C+E w Polsce nie możesz pracować. Jeśli nie masz ataków od min. 2 lat (24 m-c), możesz prowadzić samochody kat A i B - oczywiście amatorsko.

Gość ojej......
ja też nie moglabym chyba ( jestem dentystą )

Gość marco111111111
Nawet tego zabrania prawo. Ale ten sam akt prawny pozwala uzyskiwać chorym na padaczkę jeśli od 24 m-c nie mieli ataku uzyskiwać prawo jazdy kat A i B.

Gość Gdyb kaczor krolem był i panow
Jeszcze powiedz ze to wina Tuska zawsze jak wam nie wychodzi to szukanie winnych w rzadzie

Gość co to są samochody kat. A
??? :P

Gość marco11111111
Nie to nie wina Tuska, to jest raczej rozsądek. Ale jak pisałem wcześniej, w Polsce epileptycy mogą kierować pojazdami kat A i B. Tego prawo nie zabrania.