Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kathrinaaa

Przedłużanie włosów metodą Keratynową OPINIE.

Polecane posty

Gość Kathrinaaa

Proszę o opinie dziewczyn,które mają bądź miały przedłużone włosy właśnie metodą Keratynową.Chodzi mi głównie o to czy: -swoje włosy się niszczą -czy widać łączenia -czy włosy się plączą

Nie nieszczy ! Jedynie po jakims czasie moga sie porobic koltyny przy zlanczach . ale to zalezy od tego kto jakiej kreatyny uzywa . Czasem robia tanim kosztem i jak np myjesz cieplejsza woda wlosy to ta kreatyna jest taka mocno miekka i nie przyjemna w dotyku co potem doprowadza do tego ze wlosy przedluzane wychodza.Ja teraz mam przedluzone z tym ze ja robilam naturalnymi wlosami

Gość Kathrinaaa
no ja własnie tez bede miala przedluzone naturalnymi wlosami.

Gość Natala_lala
W Great Lengths przedłużają metodą keratynową przy pomocy włosów hinduskich i to jest genialne. Naprawdę jakościowo te włosy są idealne, a do tego metoda keratywno jest bardzo profesjonalna i pozwala uzyskać naturalny i zadowalający efekt. Serio, jak sie któraś z Was zastanawia to podrzucam Wam Great Lengths. Jak dla mnie najlepsze miejsce na przedłużanie.

Ja uwielbiam przedłużanie włosów. Metody są przeróżne, ja mam ciągle teraz robione metodą kanapkową i jestem mega zadowolona. Keratynowa strasznie obciążała moje i tak słabe włosy :/ Najlepszą opcją teraz są hairbandy od Hairtalka https://hairtalk.pl/ to jest dopiero fajne wyjscie!

Gość elwira

Korzystałam z tego zabiegu w gabinecie Jachkubsz. Super wykonanie. W pełni profesjonalne podejście do tematu. Włoski wyglądają nieziemsko.