Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

MAGDA 01

STARAJĄCE SIĘ Z lUBLINA POLECANI LEKARZE

Polecane posty

WITAM. Mam na imię Magda od 1,5 roku staramy sie z męzem o dziecko.Na początku zaczeliśmy od zwykłych lekarzy którzy odsyłali nas od lekarza do lekarza. Trafiliśmy na prywatnego lekarza który rzekomo zajmuje sie leczeniem niepłodności.. Zlecił nam mnustwo badań i odsyłał na następną wizytę, na kolejnej wizycie kolejne badanie i kolejna płatna wizyta itd... Dodam ze mam jeden niedrożny jajowód a mój mąż ma 97 % patologicznych plemników... Na ostatniej wizycie u Pana doktora usłyszałam " W Pani przypadku jesli nawet dojdzie do zapłodnienia to najlepszą rzeczą bedzie poronienie a najgorszą dziecko z wadami" załamałam się... Dziś wiem ze ten lekarz to naciągacz i namawiacz do in vitro... Jak mozna bo jednym badaniu nasienia proponowac In Vitro , jak można pozbawic nadzieji , jak mozna wykorzystywac ludzi którzy czesto biporą kredyt by móc się leczyc... Mam pytanie czy ktoś z was mógłby mi polecic lekarza z lublina lub okolic który wie co robi i nie naciąga na kasę... Muszę pilnie znaleśc lekarza i podjąc dalsze leczenie...A nie chce znów trafic na takiego lekarza......

Gość mona0008
witam poleca pana pana profesora Rechbergera nie jest na pewno jakims naciagaczem, jest dobrym specjalista od nieplodnosci ja nie jestem z Lublina ale wiem ze on tam przyjmuje, moja znajoma starala sie od prawie dwoch lat o dziecko i nic. poszla do wlasnie tego lekarza i po miesiacu zaszla w ciaze, znam wiele kobiet ktore dzieki niemu urodzily zrdowe dzieci takze polecam go a i proponuje poczytac qw internecie o nim.ploecam

dzieki.. a czy wiesz moze gdzie on przyjmuje poza szpitalem .. byłabym wdzieczna