Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość vcnbvnvb

W SOBOTE MUSZE WYGLADAC BOSKO DZIEWCZYNY DORADZCIE MI JAK SIE UBRAC, UMALOWAC IT

Polecane posty

Gość vcnbvnvb

opisze siebie a wy mi cos doradzcie wiek:21lat wzrost: 165cm waga:48kg oczy:niebieskie -cera: jasna, bez pryszczy i krost, naczynkowa - włosy: kasztanowe, długie z grzywka, falowane, ale z tendencja do puszenia Błagam doradzcie mi, w sobote jest impreza na której musze wygladac mega, mega,megadobrze, powód- mężczyzna:)

zainwestuj w dobry korektor do naczynek, bo na imprezie będziesz jak buraczek. Przynajmniej ja tak mam.

Gość NIE CHCE MI SIE WYMYSLAĆ
NAPEWNO SUKIENKA-FACECI UWIELBIAJA SUKIENKI I OBCACY. WLOSY ROZPUSZCZONE DELIKATNE LOKI. MAKIJAZ-KRESKA EYELINEREM WYTUSZOWANE RZĘSY, PODKLAD I CZERWONA SZMINKA. ZAWSZE DZIAŁA NA MOJEGO FACETA.

CHODZIŁO O OBCASY. TAK TO JEST JAK SIĘ ROBI MILION RZECZY NA RAZ.

Dziewczyno matko boska czy TY masz2 latka czy 21??? Żadnego pomysłu na siebie? Mało to na necie przykładów stylizacji?

Gość To proste***
Po prostu fajnie się ubierz ale tak bez przesady a potem po prostu go poderwij,nie ma nic prostszego.Ale pewnie nie,ty odpierdolisz na bóstwo i będziesz całą imprezę wzdychać i czekać aż on cię zauważy i się domyśli że ty może coś od niego chcesz,kurwa ale te baby są głupie.

Gość To proste***
Na pewno nie czerwona szminka tylko co najwyżej jakiś błyszczy.Brwi i rzęsy TYLKO!!! i to tak delikatnie,no i pod żadnym pozorem żadne podkłady pudry i tym podobne badziewia

DZIEWCZYNA MA CERE NACZYNKOWĄ KONIECZNIE KOREKTOR I PODKLAD CHYBA ŻE CHCE WYGLADAĆ JAK BURAK. NIE MOWIĘ TAPETY KILO ALE DELIKATNIE. PODKREŚL OKO TO ODWRÓCI UWAGĘ OD NACZYNEK.

Gość To proste***
taaa najlepiej ukryć wszystko a potem jak już koleś będzie urobiony się pokazać jaką jest na prawdę,kurwa ale baby są fałszywe.

WIESZ CO JESLI KTOS O SIEBIE DBA TO BEDZIE DBAC NIE ZALEZNIE OD TEGO CZY SIEDZI W DOMU CZY IDZIE DO PRACY CZY NA IMPREZE. JA MAM DELIKATNY MAKIJAZ CODZIENNIE, BEZ MAKIJAŻU TEZ MNIE WIDZIAL MOJ CHLOPAK I DO TEJ PORY NIE UCIEKŁ.

Gość iruuyfuyj ma troche racje
laska na wieczor to napewno jakis mocniejszy makijaz a nie tylko rzesy i brwi, w nocnym,sztucznym swietle bedziesz wygladac blado, oczy mocno wytuszuj kredka,cien, usta blyszczyk jestes szczupla ale nie wim czy nie za chuda na jaks obcislakiecka, cycka dupcie masz?? a to ma byc imperza z sukienkami czy dzinsy itp tez moze byc??

przede wszystkim naturalnie :) zobaczy cię za kilka dni przypadkowo na ulicy czy na randce, czego Ci życzę, i Cię nie pozna :P

Gość malaga23
postaraj się skoro Ci tak zależy :-)