Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kac vegaaas

Dla Was to normalne, dla mnie nie.. Przeczytajcie,proszę

Polecane posty

Gość kac vegaaas

Nie oceniajcie mnie. Jestem kupa kompleksów mam zanizona samoocene. Probuje roznych sposobow by wyjsc na prosta.No i zaczynam sie otwierac w sensie zaczynam ujawniac swoje ja wsrod ludzi, przelamałam sie zeby w koncu dodac jakies zdjecie z bliska na nk czy faceboka. no i jak patrze to inni maja setki lubie to, u mnie kilka albo pod zdjeciem tylko buziak od bliskiej osoby , nikt jakos nie chwali,pomyslicie ze jestem pusta ale nie, powiem ze przezywam wszystko po stokroc, chce wyjsc na prosta, chce odzyskac normalne myslenie...poprzez faceboka chce zaczac bo jakos trzeba... no i chcialam zaprosic taka osobe ze szkoly na facebooku normalnie jestem na zywo tak niesmiala ze robie dziwne miny, gesty... ale przygladam sie tej osobie i chcialabym sie z nia zapoznac tylko jak pomysle ze ona odkryje ile mam kompleksow i zobaczy moja krzywa twarz to sie wystraszy albo wysmieje .. kurcze chciałam normalnie funkcjonowac a nie potrafie:/ poradzcie cos tak ogolnie... z gory dziekuje 🌼

Gość ty przynajmniej masz motywacje
mnie i tego brakuje

Gość łantusri
ile masz lat autorko? pytam z ciekawości

Gość kac vegaaas
mam motywację, bo nie chcę juz wegetować... juz mi wszystko jedno jak wyjdzie chociaz jakies przeblyski sa ze moge sie ponizyc no ale trudno tyle przezylam przezyje i nastepne ciosy

Gość mistrz przepowiedni
Fejsbuczek to krag wzajemnej adoracji 🖐️ jak nie jestes chichoczacym pustakiem to nie licz na wiele. :classic_cool: powiem tylko, ze odczuwam sympatie do ludzi, ktorzy nie excytuja sie tak tym szaysem. dlatego tez nie mam konta na tym czyms. :classic_cool: 🖐️ wole sie skupic na rzeczywistym zyciu a nie jakiej komercyjnej sieczce i tobie tez to radze.

Gość łantusri
wiesz co ci powiem? przeczekaj. ja też nie potrafiłam się odnaleźć w liceum. jak pójdziesz na studia zetkniesz się z taką mieszanką ludzi że nie sposób nie znaleźć przyjaciół uwierz mi. tam każdy będzie niepewny, bo startujecie z tej samej pozycji, wtedy każdy podświadomie szuka sojuszników i łatwiej znaleźć przyjaciół

Gość kac vegaaas
chyba jednak przeczekam. jak mysle tak na chlodno to wyciagam pewne wnioski ale czasami tak mi brakuje jakiejs osoby do pogadania ze jestem w stanie sie bardzo ponizyc;/ nie ekscytuje sie facebookiem, nie o to chodzi

musisz sobie stworzyć alternatywną jaźń . popatrz na kafe, tu wszyscy są projektami. tak naprawde w zyciu tez maja setki kompleksów itd a tu czuja sie swobodnie i sa fajni i coool wymysl sobie jakas postac i zacznij robic kariere na kafe :classic_cool: a powaznie ...to poka tzytze?:)

Gość nawet na studiach nie każdy
"jak pójdziesz na studia zetkniesz się z taką mieszanką ludzi że nie sposób nie znaleźć przyjaciół uwierz mi. tam każdy będzie niepewny, bo startujecie z tej samej pozycji, wtedy każdy podświadomie szuka sojuszników i łatwiej znaleźć przyjaciół" ma przyjaciół