Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Naiwna lilija 26

Kocham księdza który odszedł bez słowa

Polecane posty

Gość Naiwna lilija 26

Nie znałam go na tyle dobrze, by mu w pełni zaufać. Przestał pisywać, odzywać się. Myślałam, że lubi mnie szczerze i traktuje jak kogoś zaufanego. Pomyliłam się. Mam wrażenie, że on ze mnie zakpił. Potrafi mnie lekceważyć, gdy inni są obok. Unika mojego towarzystwa. Nie wiem, co się stało. On twierdził, że też mnie kocha, ale ja wiedziałam, że to uczucie było platoniczne. Nic nas nie łączyło. Był moim oparciem. Kiedy przestał pisać, odzywać się do mnie - zrozumiałam, że go kocham bardziej niż myślałam. Byłam spokojna, bo myślałam, że on będzie zawsze w moim życiu. Jest dobrym kapłanem, ale jest zawzięty. Nie odpisuje, nie chce rozmawiać. Nie będę go szukać na plebanii, bo nie jestem taka. Nie szukałam w kościele przyjaźni z księdzem, a Boga. Los pozwolił mi poznać J. A on nawet o mnie nie pamięta. Nie wiem, co mu uczyniłam.

Gość Naiwna lilija 26
Pani nie wie, że ezoteryka to narzędzie diabła i daje chwilową przyjemność? Cena jest za wysoka i nie chodzi o pieniądze...

Gość Znawczyni31
Beznadzieja... Oni nie wiedzą czym jest miłość z praktycznego punktu widzenie.

Gość uupppaajaa
ochch hahahh dziewcze bo kobiata dojrzałą na pewno nie jesteś dorośnij na plebanie mozesz iśc jako nałoznica :D

Gość piniądze to fszystko
uuppss miłośc i ksiedz ? Cóż za mieszanka :) To nie ma nic jedno do drugiego , kochani :) miłość i ksiadz a wspolny mianownik kasa mamona

Gość Naiwna lilija 26
Fakt - to materialiści :((((

dziewucho a co myslałas? jest ksiedzem ma powołanie. chce byc ksiedzem, urwał z toba kontakt, nie narzucaj sie mu nie lataj za nim!!!!!! daj mu życ i pełnić posługe poszukaj sobie wolnego faceta. ten facet wziął już slub, jest zajęty.

Gość Wyzwolona27
A ja mam ochotę na seks z takim czarnym. Nic poza tym :)) Mam jednego na oku, ale też urwał się kontakt. Robiło się bardziej gorąco i biedak się pewnie wystraszył uczucia pożądania :D Jakby raz spróbował to nie wypuściłby mnie tak szybko... :) Mhmmm zrobiłabym mu naprawdę dobrze ;)

Gość Wyzwolona27
Kwietniulka nie udawaj mi tutaj niewiniątka. Też taka byłam, ale ostatnio mam wzmożony apetyt i pragnę mojego czarnego.Czuję, że on też mnie pragnął, tylko ja nic z tym nie zrobiłam. Byłam niedostępna. Dzisiaj cofnęłabym się w czasie./

Ale to jest zajęty facet. Złożył ślub czystości. tak ciebie ucieszy wyrwanie zajętego? Pomyśl kiedys mozesz tego załowac.

Gość Wyzwolona27
wyluzuj! to tylko seks!

Gość Gosc

A po twoich wypowiedziach stwierdzam że masz 16 lat i ci się nudzi więc robisz sobie jaja na forum z czarnych