Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie do pomyślenia ONA

Mam takie uczucie dziwne, brat chłopaka jest obrzydliwy

Polecane posty

Jestem z moim facetem rok, on ma brata, który ma dziewczynę ok 3 lat. Kiedy ona wyjedzie do rodziców, to szwagier jest obrzydliwy, jeżdzi do burdelu, umawia się z malolatami, a ostatnio mój ukochany przyznał się,że brat proponował mu nr tel jakiejść dobrej dziwki. Oczywiscie komentuje to w ten sposób: kochanie, jak tak można, zdradzać ukochaną osobę, ja nigdy nie zrobiłbym czegoś takiego... słysze coraz więcej na ten temat, co robi jego braciszek, do czego go namawia. Ufam swoejmu facetowi, ale dlaczego on ciągle do tego wraca w stylu: ja nigdy bym tego nie zrobił. Okropnie się czuję, nawet jak patrze na jego brata i zakochana w nim dziewczynę, która zrobiłaby dla niego wszystko, a on gdy tylko ma okazję.. ech. Czuje obrzydzenie i wstręt do szwagra. My planujemy zaręczyny, mój chłopak bardzo się zmienił przy mnie, dlaczego jego brat składa mu takie propozycje:-( oczywiscie o tym wiem tylko ja, bo to wielka tajemnica, musze trzymać jezyk za zębami

no niestety. Nienawidze jego brata

Gość zegda
rzuć tego chłopaka, będzie robił to samo na 100%

Gość fdsfds
sama zostan dzifką

zegda- no własnie o tym pomyślałam, bo mój facet ciągle się tłumaczy i wcale mu to nie przeszkadza co robi brat, raczej się z tego smieje, a mógłby wpłynąc na brata fdsfds- mam już zawód i prace:-)

Skoro ten brat jest pełnoletni i lubi robić to co robi, to tak naprawdę nikt na siłę mu tego nie zabroni. Twój chłopak jest inny, więc nie oceniaj go przez pryzmat poczynań jego brata. Jeśli jest w porządku, to możesz go bardzo urazić.

Gość Multimedia
A czemu nie mozesz powiedziec o tym tej dziewczynie? Powiedz jej wszystko I nie miej wyrzutow sumienia. Uratuj jej zycie. A Jesu pokaz srodkowy palec.

Gość halo DURNA dziewczyno
jak czujesz sie będąc w towarzystwie tej panny ? wiesz ze jest podle traktowana i milczysz ? życze tobie zeby ten twoj gach ribił to samo co braciszek a inni smiali sie za twoimi plecami DAWNO POWINNAS DZIEWCZYNE USWIADOMIC IDIOTKOOOOO !!!!!!!!!!!!

Gość NietuzinkowaMamaBlizniaczek
A masz pewnosc ze twoj facet za twoimi plecami nie jest taki sam??!

Nie widuje jej często, oni mieszkają gdzie indziej, tylko zanim się o tym dowiedziałam, to widziałam jak ona go kocha. Mam jej powiedziec, tylko jak? chłopak mnie zabije, bo jemu brat się zwierza a on mówi to mi w tajemnicy, nie chce się mieszać. Bo braciszek się wyprze zdrady a ja zostane przez ich rodzine normalnie ukamieniowana, za rozkręcanie afer

NietuzinkowaMamaBlizniaczek- pewności nie mam zadnej, pozostaje zaufanie. Ale zaczęłam się robić podejrzliwa mój facet za dużo o tym gada tłumaczy i usprawiedliwia trochę brata

Nie wiem czy ja bym potrafiła ufac facetowi, gdyby usprawiedliwiał brata. Pewnie bym mu powiedziała, ze obawiam sie ze moze tez jest-lub swego czasu byl podobny do niego. Dlatego nie przeszkadza mu jego zachowanie.

Kiedyś jezdzili razem na imprezy, pili, nagle pojawiłam się ja... u mnie nie ma czegoś takiego jak codzienne imprezy, picie. Po prostu czas życ odpowiedzialnie , przyszłościowo. Chłopak poswieca czas mi, nie jezdzi na imprezy, nie pije. Brat nie jest zachwycony.

nie ufaj swojemu facetowi za grosz!!! skoczyło mi cisnienie bo jakbym czytała o swoim byłym mężu ,opowiadał tak jak ten twoj jak to jego koledzy lataja po burdelach itp i zachowywał sie tak samo jak twoj śmiał itp. a finał był taki ze robił to samo co oni za moimi plecami no ale wydałooooo sięęęęęę

Gość o maj god o maj god
pewnie na panienki tez razem jezdzili hehehe

jak jej powiedziec ? tak zeby nie wiedziała ze to ty skoro boisz się anonimowo na meila

Ponoć to wszystko urodziło się dopiero teraz, brat zdradzą ją w burdelach, nawet z jej kolezanka:-( chciałam jej powiedziec, mówiłam chłopakow o tym a on: w zadnym wypadku tobie nie mozna nic powiedziec. Może warto się wtrącic i uswiadomić dziewczyne, bo ja czuję się z tym okropnie.

Gość sunia jak malo ktora
Ja mam faceta ktory ma 2 takich braci!!!!!!!! Do tego lubia wypic i jest masakra z nimi poprostu Ja juz z moim mieszkam wiec wiem co robi wieczorami i z nimi nie ma az takiego kontaktu ale jak juz jezdzimy do domow swoich to zawsze sie zamartwiac co ci idioci znow wymyslą tyle ze moj nigdzie nawet z nimi nie wychodzi... Jest troszke mamisynkiem ale jak widac w tym wypadku to mu wychodzi na dobre :)) A ty zrob tak zeby twoj ukochany mial jak najrzadszy kontakt z braciszkiem i wyjasnij mu dlaczego Wiadomo ze tobie powie ze by cie nie mogl zdradzic ani nic no bo co ma ci powiedziec....

Pytasz dlaczego jego brat składa mu takie propozycje- bo prawdopodobnie, Twoj kochany facet czasem z nich korzysta. Nie wierze ze przez 3l jest Tobie wierny, a jego brat nadal go namawia. Kolejna rzec to calkowity brak szacunku do Ciebie-jego brat cie zupelnie nie szanuje, jezeli namawia go na takie cos. Byc moze twoj facet, nie kocha cie tak jak ty to sobie myslisz, a jego brat to wiez ze jestes 'etapem przejsciowym' I tak w ogole-jak to PLANUJEMY ZARECZYNY??! :o To facet, moze poprosic Cie o to, a ty zgodzic lub nie... a takie planowane zareczyny, to jakis dziwne...

Gość lonard
Czujesz, że nie masz nikogo bliskiego by podzielić się swoimi problemami. Chcesz odmienić swoje życie, poczuć się lepiej, wygadać się lub szukasz pomocy przy rozwiązywaniu trudnej dla Ciebie sprawy. Zacznij działać, ale nie samotnie! Wejdź na http://psychospace.pl/start/ i zobacz w jaki prosty sposób można poprawić sobie samopoczucie i na nowo zacząć cieszyć się życiem.

w burdelu i wczesniej z jakąs kolezanką-nie łap mnie za słowka:-D Nie wiem co o tym myślec, a ktoś zle przeczytał jestem z moim facetem rok, to jego brat jest w związku 3 lata.