Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kejti18

brązowe plamienie w przerwie zamiast miesiączki

Polecane posty

Gość kejti18

Cześć Dziewczyny :) Piszę do Was, ponieważ mam pewien problem. A mianowicie... Przez ostatani miesiąc zażywalam tabletki antykoncepcyjne ( Kontracept) . Przyznam, że w ciagu tego miesiąca zapomnialam o kilku tabletkach i bralam nawet 3 naraz... Po przyjęciu 21 tabletek, oczywiscie zrobilam 7 dniową przerwe i czekalam na miesiączkę... Po 3 dniach pojawiło się tylko BARDZO SKĄPE BRĄZOWE PLAMIENIE... Dziś juz mija 8 dzień jak odstawilam tabletki no a okresu dalej nie ma... Myślicie, że jestem w ciązy ? Dodam, ze pobolewa mnie brzuch... No i jak coś zjem to robi mi sie nie dobrze- nie po wsyztskim ale dzis np.zjadłam serek i wzieło mnie na wymioty , tak mnie podniosło, że to wyplułam:P Żadnych innych objawów u siebie nie zauważylam... Pozdrawiam i czekam na odpowiedzi !!! :*:*:*

nigdy sie nie bierze dwoch czy wiecej na RAZ :o nawet jezeli zapomnisz jezeli zapominasz to ustaw sobie w telefonie, zegarku jakas godzine i wtedy bierz, to jest nawet lepsze- kazdego dnia o stalej porze przez zapominanie nie jestes zabezpieczona, wiec musisz sie liczyc z tym ze mozesz zajsc

Gość kejti18
dodam, że we wczesniejszych miesiacach gdy zażywalam tabletki i oczywiście tez pomijałam...bo nigdy o tym nie pamietam...dostawałam normalnie okres... a teraz to brązowe plamienie mnie zaniepokoiło ? i tego bylo naprawde maluśko...prawie NIC :)

Gość kejti18
halllooo halooo dziewczyny, jestescie tam ?:):)