Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzieciecegoooo

pewnie to blahostka..ale doradzcie prosze..uchwyty do pokoiku

Polecane posty

Gość dzieciecegoooo

wiec w koncu sie zmobilizowałam zeby zrobic młodej pokoik mebelki bedą robione przez stolarza bedą zwykłe w jednym kolorze chciałam zeby główną ozdobą były uchwyty i znalazłam fajne -disneya ( w ogóle pójde w disneja ;) z innymi ozdobami) TYLKO te uchwyty są tak charakterystyczne ze nie moge ich nawalic za duzo bo oczoplasu mozna dostac myslałam po 1 główce (osiołka/puchatka itp) a jakie dopasowac pozostałe ?!!!! bede potrzebowac sporo uchwytów np przy komodzie z szufladami a takie jak na tej stronce http://magato.pl/uchwyty-do-szafek-szuflad-c-41_82.html?page=1&sort=2a

no jeśli się Tobie podobają. Przecież to Ty i Twoja córa będziecie przebywac w tym pokoiku. Wam się ma podobac

jak juz to ja bym wzieła 2 góra 3 posracie z bajki i nie wiecej np komoda uchwyty z osiołkiem , szafka z kubusiem , kolejna rzecz z osiołkiem itp

mogłabyś uchwyty wybrać tylko z jednej bajki, ładne sa z tygryskiem i puchatkiem, za duzo to zrobi się pstorkacizna, tym bardiej uchwyt tez nie moze byc zbyt wyrazisty a miodowe, kremy i pomarańcze sie ciepłe, a nie gryząca sie fioletowo rózowa główka miki

Gość dzieciecegoooo
no ja wiem chce kupic pare sztuk tych głowek (swoją drogą ciekawe jak sie bedzie za nie otwierac/pociągac?) tylko mi chodzi o to ze np kupę 6 główek a bede potrzebowac jeszcze 12 uchwytów TO JAKIE ? Jakie dopasowac ?....

Gość dzieciecegoooo
te 12 gałek zwykłych-tylko jakie :(