Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość wkurwiony !!!

Wysłać tym skur**synom ze studiów zadania czy nie !!??

Polecane posty

Gość wkurwiony !!!

Niedawno mieliśmy egzamin na studiach z analizy matematycznej, prosiłem wszystkich przed egzaminem żeby wzięli telefony i robili zdjęcia zadań bo facet daje zawsze to samo na poprawce. Oczywiście na 30 osób tylko ja zrobiłem zdjęcia choć facet jakoś specjalnie nie sprawdzał i każdy inny mógł je zrobić ale nie nikomu innemu się nie chciało. Nawet przed egzaminem byłem pewny że nie dojadę na niego to mówię ludziom zróbcie zdjęcia i potem mi dacie a te skur*syny mówia do mnie " no wiesz nas też mogłoby nie być" no ale jednak przyjechałem foty strzeliłem i zdjęcia mam tylko ja. No i teraz cała grupa chce foty ode mnie wysyłac im czy nie ???

Gość eeeeeeeeeegsasdfaf
Nie wysyłaj, ale może się to na tobie zemścić :P

Gość dwa0
bądź takim samym skurwielem jak oni. masz z nimi dobry kontakt czy taki średni ? jak średni to miej ich w dupie ja ludzi z mojej grupy też mam w dupie i nic im nie wysyłam a mam zdjęcia każdego koła i poprawek od innych :D

Gość wkurwiony !!!
no ale teraz tak, ja im nie wysle to juz całkowicie mi nigdy w niczym nie pomogą bo doskonale wiedzą że zdjęcia, niestety kumpel mnie wsypał bo jemu powiedziałem no i rozgadał. Teraz nie wiem co robić, najchętniej bym im nic nie wysłał ale wiem jak będzie potem =, nie mam co liczyć na ściągi czy notatki

Gość wkurwiony !!!
kontakt średni z jednymi lepszy z drugimi gorszy ale ogólnie chujnia. Strasznie sie wkurwiłem bo gdyby byli wczesniej fer to nie byłoby problemu a oni łaske zrobili jak ich prosiłem żeby sami foty strzelili, teraz maile pisza żeby im swoje zdjęcia wysłał.

Gość yy...
To wyślij 1 zdjęcie i powiedz, że więcej nie masz.

Gość olakolalaa
jak można zdjęci nie wysłać ja już bym się do ciebie nie odezwała jakbym wiedziała że je masz a nie chcesz dać !

Gość dwa0
to spytaj ich dlaczego sami sobie tych zdjęć nie zrobili. olej ich ja i tyle :D ja mam upolowaną najsłabszą jednostkę w grupie od której wszytko doje bo ona zawsze na wszystkich ćwiczeniach jest i wszytko zawsze ma :D

Gość daj se na luz i wyślij
Nie przesadzaj:P nie każdy wszystko ogarnia jak Ty.

Gość wkurwiony !!!
daj se na luz i wyślij, a nie wyśle za te ich kurwa cyniczne " nas tez by mogło nie być a jesteśmy więc..."

Gość dwa0
no dobrze :D a to co im wyślesz to jeszcze specjalnie rozmarz albo zmniejsz kontrast tak zeby ledwo co mogli się doczytać, a jak będą sapać to im powiedz ze samo sobie mogli lepsze zrobić.

Gość wkurwiony !!!
o nieee ja wyślę im jedno i to jeszcze zamazane niech się kurwa pimpusie męczą

Gość wata cukrowa 2222
ja można być takim samolubem :o naprawdę nie chciałabym sie z toba kolegować :o smutne że nie pomagasz kolega w grupie.

Gość dwa0
hahah szkoda ze nie studiujemy razem bo mogłabym Cię polubić 🖐️ :D

Gość dwa0
wata cukrowa ty masz watę chyba w głowie co ? czytaj ze zrozumieniem 🖐️

Gość wkurwiony !!!
dwa0 a może studiujemy :classic_cool: wracam do roboty.

Gość ja też szukam butów .
ja zawsze wszystkim wszystko wysyłam, potem to się zwraca i inni ci też pomagają potem nie zdziw się jak ci inni przestaną pomagać

Gość dwa0
no może haha narson 🖐️

Gość wkurwiony !!!
watka weź ty się patyczkiem pindolnij w oczodół czytałaś ty mój pierwszy post? wróć do niego i przeanalizuj dogłebnie jak nie kumasz a co chodzi.

Gość ruda lisiczka
też mam taką beznadziejną grupę na studiach :o

Gość dwa0
łączmy się w bólu :D

Gość Mojiito
smutne że nie pomagasz kolega w grupie kuuuuurwa mac nie wierze ze w naszym kraju takie tępe pustaki są studentami naucz sie analfabetko pisac po polsku baczniej zwracając uwage na odmiane przypadkow wata, studiujesz pewnie polonistyke?:D

Gość dwa0
hahah albo socjologie :D

Gość Mojiito
swietny pomysl z tymi zamazanymi zdjeciami:) ale mimo wszystko wspołczuje grupy. Wiem co to znaczy bo tez kiedys trafilam na bande pojebow, nawet nie było z kim w przerwie miedzy zajeciami pogadac. Normalnie ksiazki brałam zeby miec w tym czasie cos do roboty i nie patrzec sie w sufit czekajac na zajecia. Na szczescie po semestrze zmieniłam kierunek i uczelnie a atmosfera w nowej grupie jest swietna

Gość dwa0
ja się będę musiała z frajerami męczyć bo uczelni nie chcę zmieniać... :o ja między zajęciami zawsze wychodzę na fajka więc się z nimi nie muszę męczyć :D

Gość nerwosolka
u mnie też tacy co to sam zdjęcie zrobi albo napisze ale już drugiemu nie powie i nie wysle, dlatego ja postanowiłam nikomu juz w niczym nie pomagac choc mam pełno ściąg i materiałów.

Gość pokaz nam
pokaz nam to co im poslales :))))))))))

Gość studenciik;
u nas w grupie mamy takiego, który wszystko co trzeba musi umieścić na naszym forum, a tak poza tym, to kusi mnie, żeby powiedzieć więcej o tej osobie, ale jestem kulturalny i nie mogę mu tego zrobić :classic_cool: