Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

kropkas1

co robić-wrobienie w afere narkotykowa

Polecane posty

Prosze pomożcie mojej znajomej co ma robic : oto jej wypowiedz jakis czas temu w pracy gdzie przebywałam z jednym panem, bedacym włascicielem firmy zostałam odurzona srodkami które powodowały ze byłam uległa i mam zaniki pamieci, któregos dnia ów pan który mi to dosypywał kazał mi jechac gdzies z nim samochodem. Uciekłam. Dosypywał mi narkotyków i próbował wrobic w afere narkotykowa. Przy swoich kluczach znalazłam nie moj klucz-z nr ...który mi dołaczył do moich kluczy. Sprawe opisałam dokładniej innym organizacjom. Próbuja mnie wrobic w afere narkotykowa by wyciagnac informacje na temat afery związanej z bydlakiem z którym byłam. ów klucz zapewne miał posłuzyc do wrobienia mnie w cos, powtarzam ze mam tylko 3 klucze do domu i zadnych innych nie posiadam. Nigdy nie miałam tez zadnej skrytki ani wynajetego pokoju czy innych miejsc do przechowywania rzeczy. jak pomóc tej osobie, gdzie ma sie zgłosic jak ma ktos jej pomóc skoro robili to ludzie z odpowiednich jednostek czy sprawe zgłosic na policje???

Gość adrianna ***
zgłoś.. w razie czego będzie policyjna notatka