Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość blablablablablablablablaaaaaaa

Słuchajcie dzisiaj byłam na rozmowie i szok!

Polecane posty

Gość blablablablablablablablaaaaaaa

Poszlam dzisiaj na rozmowe w sprawie pracy jako opiekunka do dzieci. To mialo byc dorywcze zajecie, tylko na 2 godz dziennie. I targaja mna nieprzyjemne emocje:D Wchodze , mieszkanie w centrum miasta, a tam kuzwa korytarz 2x dluzszy niz moje mieszkanie, milion pokoi, ogrooomna jadalnia i salon i w ogole czuc kase :D Dziecko 3 letnie, matka rosjanka piekna kobieta, ale kuzwa chyba mlodsza ode mnie!! (ja mam 20 pare :)), ojciec/maz/facet chyba polak, taki nowoczesny, kitek, dziara, obcisla koszulka, okulary duze w czarnych oprawkach, wiecie o co kaman:) I wiecie ile oni daja za te 2 godziny dziennie??? 6 kuzwa polskich złotych. Normalnie żałosne to. U mnie w miescie przy tak malej ilosci godzin, srednia stawka to 10 na godzine minimum, chyba ze sie pracuje po 8h dziennie to wtedy srednio 7zl daja. Ale kuzwa 6 zeta?!!!!!? Wyszlam stamtad i dziwnie sie czulam. Raz, ze w ogole zadzrosc mnie wziela, ze taka ladna laska, taki fajny facet, mieszkanie i dzieciak tez spoko i w ogole ach i och, a ja taka stara dupa i gowno w zyciu mam:D A dwa, ze ich placa jest zwykla kpina. Ehhh, co myslicie? :) Tak sie chcialam wygadac:P

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować