Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nie typowa sprawa

po porodzie chyba obnizylmi sie pecherz bo widze kulke i jak ja nacinse to tak j

Polecane posty

Gość nie typowa sprawa

jakby mi sie chcialo siku,czy robi sie operacje na to,wczoraj zauwazylam ze moja cewka moczowa jest na tej kulce ktora znajduje sie w pochwie,jest ona widoczna bardzo,nie widze wogole wejscia do pochwy,co jakies zabiegi na to ?dodam ze jeszcze u ginekologa nie bylam ide w przyszlym tyg

Gość nie typowa sprawa
?

Gość kasss99887
A mi się wydaje że ja miałam dokładnie tak jak ty to opisujesz. Może jeszcze nie wszystko wróciło na swoje miejsce po porodzie? Ja jestem 4 m-ce po i dopiero teraz anatomia powooooli się normuje :) Ale jak będziesz na wizycie to spytaj.

Gość Mama karmiąca MM
Ja tak jak kasss99887 jestem 4 miesiace po porodzie i też cos takiego miałam i w sumie jeszcze to widać - taka jakby kulka przed wejściem do pochwy, wygląda to tak jakby coś wypadało :D

Gość a ja.....
to obniżenie narządów, u mnie też było, ćwiczyłam mięśnie kegla i ładnie się podniosło kilka mies. po porodzie

to co Wam wypada nie ma nic wspolnego z pecherzem. Jest to najprawodopodobniej obnizona szyjka macicy. Po porodzie z tym samym sie borykam. Pomaga cwiczenie meisni kegla i sex. Niestety po porodzie miesnie robia sie slabsze i wiezadla mniej trzymaja. 90% kobiet po porodzie zostaje z taka "pamiatka". Musisz teraz bardzo dbac o higienę, bo wszystko jest na wierzchu. Odpada noszenie stringow. W najgorszych wypadkahc jest to operowane. Lekarz na pewno Ci wszystko wyjasni :)