Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość JJDD

NOWY FACET A ROCZEK SYNA

Polecane posty

Gość JJDD

Hej, mam małe pytanie jakbyście postąpiły, a może ktoś był w mojej sytuacji. Jakiś spory czas temu rozstałam się z facetem, z którym mam dziecko, aktualnie spotykam się z nowym facetem. Problem tkwi w tym, że mój syn będzie miał za niedługo roczek i robie małą impreze, obiad, kawa i ciasto w restauracji i oczywiście msza w kosciele. W związku z czym mam dylemat czy nowego faceta zapraszać na impreze? Powiem dla rozjaśnienia sytacji, że nikt z rodziny byłego o nas jeszcze nie wie, a z mojej strony tylko kilka osób. Dodam również, że ze względu na dziecko mam dobre kontakty z byłym i jego rodzicami i koszty imprezy dzielimy po połowie niezależnie z czyjej strony jest więcej gości. Ale nie wiem czy zapraszać obecnego faceta jesteśmy ze sobą stosunkowo krótko.

Gość konik optrzepany lewą dłonią
czemu miała bys niby nie zaposić? To nie ladnie bylo by z twojej strony. Przeciez nie musisz sie przed nikim tłumaczyć co i jak .

Gość mireczkaa
ja bym nie zaprosiła. Jestes z nim krótko, więc nie wiesz jak długo będzie w Twoim życiu. I impreza jest Twojego dziecka. Nie, nie zaprosiłabym.

Gość JJDD
No właśnie też myślę, że to niezbyt ładnie wyglądało wobec niego tym bardziej, że myśli o nas bardzo poważnie. Wiem jednak, że nie wyglądałoby to też świetnie w oczach rodziny mojego byłego (ojca dziecka)

Gość leniuszkaaa
a jakbyś sie czuła gdyby Twój były przyeszedł z nową partnerką? Pomyśl i bedziesz eidziała jak Twój zostanie odebrany.

Gość JJDD
W sumie znamy sie dosyć długo, a ze sobą jesteśmy jakoś od 5 miesiecy. To jest bardzo dobry kolega mojago brata. Dlatego mam dylemat

Gość michaił
Ale wy jesteście podłe.

Gość leniuszkaaa
A jeśli jesteś z nim krótko i nie wiesz co jeszcze z tego będzie to nie rób sobie wstydu i nie bierz go ze sobą, bo co na spotkanie wielkanocne przyjdziesz z kolejnym nowym? Rodzina wezmie Cie na jezyki a po co ci TO?

Gość JJDD
Raczej bym nic takiego nie czuła, ponieważ nie układało nam się w związku i sama od niego odeszłam. A kontakt uytrzymujemy tylko i wyłącznie ze względu na dziecko poza tym najchętniej chciałabym aby zniknął z mojego życia.

Gość JJDD
michaił dlaczego podłe??

Gość migotka26
a co to ma wg Ciebie znaczyć"i oczywiście msza".............no prosze cie...jakie oczywiście!!!właściwie to nikt prawie nie idzie na msze w urodziny dziecka,coś ty wymyśliła!

Gość JJDD
Może i nikt ale u nas w rodzinie każdy robi msze na roczek dziecka i wszyscy idą. A tak poza twoją ciekawością nie o to jest pytanie