Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kasia1990-21ghgfhfghfghfghfhfg

Czy to początki jakiejś choroby psychicznej ?? wydaję mi się żę....@.@.@.

Polecane posty

Wieczorem( konkretnie jak kładę się spać ) wydaję mi się że jestem obserwowana , że nie jestem sama w pokoju , że zaraz coś się w nim pojawi ... patrzę się w ścianę aż tak mi się zmęczą oczy że zaczynam widzieć różne cienie , smugi ... wiem że to wytwór mojej wyobrazni ale ja i tak boję się zamknąć oczy bo wydaję mi się że coś się koło mnie pojawi ... Nie mogę spać w nocy ... przez ostatni miesiąc gdy próbuje zasnąć mam włączone światło w pokoju+ lampkę a i tak męczę się do rana aż zacznie świtać .. Powiedziałam o moim problemie mamie i powiedziała że mogę spać z nią w jej pokoju ... męczyłam się ale zasnełam wcześniej tak około 3 . co o tym myślicie ? jak mogę sobie z tym poradzić przecież nie będę spała z mamą w wieku 21 lat :O zresztą boję się że może mi się pogorszyć ktoś przez takie coś przechodził?

Gość gjkjhkl
nie chce cię straszyć ale moja ciotka tak miała, że wydawać jej się zaczęło, że ktoś słyszy jej myśli, ze ludzie podsłuchują o czym ona myśli no i niestety zachorowała na schizofrenię paranoidalną do dzisiaj (ma około 50lat) jest na rencie, co jakiś czas idzie do szpitala ale bierze leki i już nie ma tych myśli idź jak najprędzej do psychiatry, na NFZ

To pójdź do psychologa/psychiatry i zobacz. Co my jesteśmy jakieś voodoo co leczy przez kabel? ;) Możesz mieć jakies stany lękowe, nerwice czy 100 innych rzeczy łącznie z początkami schizofrenii. Nie jestesmy lekarzami i ci tego nie powiemy.

gjkjhkl - ale ja nie chcę iść do psychiatry zresztą to trwa od miesiąca wcześniej wszystko było ze mną ok ... normalnie spałam przy zgaszonym świetle ... nie słysze żadnych głosów itd. nie mam jak na razie żadnych przewidzeń tylko te smugi ze zmęczenia...

Gość lkjkjk
upppp