Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość fionka19

biala gesta wydzielina z pochwy o nie przyjemnym zapachu

Polecane posty

Gość fionka19

Hej. Mam 19 lat. Mam problem, w pochwie mam biala, gesta wydzieline i czasem czuje nie przyjemny zapach ale nie jest ostry. Nie mam pieczenia ani swedzenia. Podczas okresu krwawienie mialam o kolorze fioletowym przez ostatnie 2 miesiace.

Gość lady bronka
biała wydzielina i nieprzyjemny zapach moga swiadczyć o grzybicy. umów sie do ginelokoga. mozesz łykać probiotyki np. provag albo dopochwowo lactovaginal.

Gość Tia-a-a-a-a
Ostatnie 2 m-ce - i Ty szukasz porady na kafe zamiast u gina???? Hmmm moze powinnas zbadac sie u innego lekarza przy okazji?

Gość lcuia
to zawsze biala wydzielina to grzybica ja cale zycie taka mam

To jest z pewnością grzybica, dla pewności możesz zrobić posiew mikrobiologiczny z pochwy aby się upewnić, idź koniecznie później do lekarza, przebadaj siebie i partnera a potem zafunduj sobie kuracje probiotykami i możesz też dla większej ochrony zastosować Provag żel aby już nie mieć nawrotów.

Gość agula8
fioletowe krwawienie???? o co chodzi? piewrsze o czymś takim słyszę? Biała gęsta wydzielina może byc objawem grzybicy pochwy. Zarejstruj się u lekarza, powinnaś dostać leki, oczywiście powiedz o tym krwawieniu. Jak dostaniesz leki-byc może na receptę-zastosuj provag żeby odbudować flore, bo po leczeniu łatwo złapać coś kolejnego.

Gość s@m@nt@
ja polecilabym ci lactovaginal, to naprawde dobry probiotyk ginekologiczny, a o wizycie u ginekologa nie bede nawet wspominac - KONIECZNOSC

Gość Asia1955
A czy lactovaginal i lacibios femine mozna brac w ty samym czasie bez iwczesniejszego leczenia. Moja kolezanka sie pyta o to