Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

ankafanka

Pomóżcie prezent

Polecane posty

Witam mam ogromny dylemat, a może i nie, bo czuje jakbym najmniejszego pomysłu nawet nie miała, ale do rzeczy...mój mężczyzna za kilka tygodni ma urodziny...28 a ja totalnie nie wiem co kupic, zawsze zwlekam z tym na ostatnia chwilę, z kolei on zawsze ma wszystko zaplanowane...pamięta każdą rzecz, o której kiedyś tam wspomniałam i zawsze stara się spełnić moje marzenia... ostatnio na rocznicę zabrał mnie na rosyjski balet międzynarodowy, abstrahując zapłacił majątek, a o bilety walczył kilka miesięcy wcześniej no i się udało... spełnił moje małe marzenie ... a teraz ja znów zawaliłam... wiem, że kocha piłkę nożną i oczywiście przegapiłam ostatnio ten mecz we Wrocławiu, z resztą co to za prezent prawie miesiąc wcześniej...a teraz czarna dziura...proszę doradźcie co zrobić, może jest jakieś miejsce, gdzie rezerwacji nie trzeba załatwiać kilka miesięcy wcześniej, dla faceta może to byc jakaś rozrywka...

to chodziło o ten mecz reprezentacji Polski, tylko ze ja jestem totalnie zielona jeśli chodzi o piłkę nożną....nawet już nie pamiętam z kim grali :/ a może są jeszcze jakieś miejsca gdzie facet chciałby być? Jakie prezenty robicie swoim facetom?

Gość vcvces
sorka to jest zły link na mecze koszykowki zaraz dam poprawny

Gość vcvces
zapros go na tor wyscigowy . Mozna wynajac samochod sportowy na 1 godzine i jezdzic nim na torze

Nie wiem czy to dobry pomysł dla faceta który dopiero zdał niedawno prawo jazdy i nie lubi ze mną jeździć bo mam trochę większy staż w prowadzeniu samochodu :/ a jeśli chodzi o prezenty? Jest coś co faceci lubią dostawać...oprócz alkoholu ;)