Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chelle

a tęsknie za nim okrutnie :(

Polecane posty

Gość chelle

moja miłość - hmm czy przetrwa po mimo wszystko ..;( męcz się czlowieku męcz .. wiem głupotą są uczucia "Kto nie zna milosci ten zyje szczesliwy, noc ma spokojna i dni szczesliwe." teraz wiem ze to prawda :( miłego weekendu dla wszystkich szczęśliwie zakochanych ..

Gość dfnfgn f
"Kto miłości nie zna, ten żyje szczęśliwy, I noc ma spokojną, i dzień nietęskliwy" - jak już cytować, to chociaż poprawnie :/

Gość chelle
zawsze się ktoś przyczepi , ale wpisane jest jak jest , noce sa nie spokojne , a ni mało szczęśliwe , o tęsknocie nie wspomnę

Gość anijaafe
ojooooojjjjjjjjjjjjjjooooooooojjjjjjj wiem coś o tym...ja tak tęsknie,że już pomału umiera ta fajna dziewczyna którą tak wszyscy lubią:(nie chce mi się śmiać,myśleć,3 miesiące tak jest...życie już nie jest jak kiedyś!!!:(

Gość anijaafe
chelle a powiedz o swojej miłości...

Gość chelle
jest taka jak każda inna niespełniona , nieszczęśliwa ja mam kogoś , i On już kogoś ma .. i tak się szarpiemy , jedyną rzeczą która nas trzyma to uczucie bezinteresowne i prawdziwe wiem ,banalna historia ,dużo tutaj takich ..nic nowego ale co jak się kocha , i tego nie jest się w stanie oszukać ,żebym nie wiem jak sobie wmawiała ze jest inaczej , nie da się ( a męczy to straszne w środku ...:(

Gość anijaafe
jesteś mężatką?a on?nie mam zamiaru cię oceniać,bo mnie przeznaczenie strasznie oszukało...

Gość chelle
tak oboje jesteśmy w związkach małżeńskich to spadło na nas , sama nie wiem kiedy ..nawet nie pomyślałabym ze coś takiego mnie spotka

Gość chelle
i kiedy przejdzie ta tęsknota , chciałabym się już z tym pogodzić , że po prostu ze sobą nie możemy być , ale kurcze :( nie da się cały czas myślę -oszaleć można , żeby były jakieś leki na to ..a tu nic ;;/

Gość anijaafe
ja też tak mam (i pewnie teraz zlecą się wszyscy święci święci żeby nas wyzwać od k...)jestem 5 lat po ślubie mam 4 letniego synka ,3 lata zakochana nie w mężu...

Gość chelle
to tak jak ja - i też tak mówię na Niego :) 5 lat po ślubie , synek 4 lata ,ponad 2 lata zakochana wiem , przyjdą przyjdą sobie poużywać na nas ..ale może im też się trafi kiedyś coś takiego nie do ogarnięcia ile masz lat ? jak mogę ?

Gość anijaafe
29...stara jestem,ale powiem ci tak ta miłość tak dużo uświadomiła...że chyba nie chcę być z mężem...bo zobaczyłam "prawdziwe trzęsienie ziemi" a mój mąż po tym wszystkim mnie nie kręci!!! i wogóle jest do d...

Gość chelle
to ja chyba nie muszę juz nic pisać :) bo czytam siebie ) a powiedz często się widujecie ? bo my mamy dleko do siebie :(

Gość albo tak-albo nie
heja, już lecę... wcale nie mam zamiaru Was oceniać, to co Was spotkało jest bardzo trudne, jakiej decyzji nie podejmiecie to i tak kogoś krzywdzicie... życie.

Gość anijaafe
w jednym mieście mieszkamy ale wiesz ...odejdę od męża nawet bez niego bo on coś mi uświadomił... BARDZO GO KOCHAM I ON MNIE TEŻ ALE TAKIE TO CH..... ŻYCIE ŻE NAS POŁĄCZŁO W ZŁYM CZASIE...

Gość anijaafe
do chelle mówiłam ,że się zlecą "święte" :(które nas od k...będą wyzywać....

Gość chelle
to ja mam inaczej, nasz kontakt to przede wszsytkim tel. :/

Gość co to do licha
moderatorka usuwa niewygodne posty jaki sens jest pisanie na kafeterii? takie praktyki tylko w Polsce

Gość anijaafe
chelle!!!tęsknisz za NIM?????????????? u mnie weekend miną a ja w każdej minucie...sekundzie...tęsknie...:(a najgorsze to ,że nie rozpamiętuje tego jakoś na siłę,a ON tak jest w mojej głowie,że...:(masakra!!!!!

Gość to i owo balonowo
jakbym czytała o sobie, niedługo minie pól roku...chcę być z nim znowu.

Gość brakuje już sił
mam to samo , masakra, tęsknota i tak ogromna

Mnie weszła taka jedna kobieta do głowy że szok :( zanamy się tylko wirutualnie :( na poczatku pisalismy dużo bardzo dużo a teraz już bardzo mało :( na początku ja tak jakoś nie czułem tego mocno, owszem pisało mi się z nią pięknie, miałem wrażenie ze mnie zamęczy, ale podobało mi się te męczenie a teraz ja sie meczę, ciagle o niej myślę :(

Gość anjiaafe
"Daj mi powód Dlaczego chcesz, żebym Żył i umarł Żyjąc kłamstwem Byłaś odpowiedzią Wszystkim, czego potrzebowałem, by usprawiedliwić Usprawiedliwić moje życie" a tu cały tekst,tzn piosenka http://www.youtube.com/watch?v=Ri4VMe4nc4M&ob=av2e