Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to przeznaczenie

Wierzycie w przeznaczenie? Zdarzyło Wam się kiedyś w życiu?

Polecane posty

Gość to przeznaczenie

Mojej kumpeli się zdarzyło. Spotkała w banku faceta, który bardzo jej się spodobał. Obydwoje patrzyli na siebie, ale żadne nie zagadało. I już myślała, że nigdy go nie spotka, gdy po dwóch tygodniach spotkała go u swojej kumpeli - to był znajomy jej chłopaka. Są szczęśliwą parą. To chyba naprawdę przeznaczenie. Tak musiało byc.

Gość bo uczuciowy lubie najbardziej
ja wierzę w przypadki

Gość somebody to love
W swoim przypadku nie wierzę, w przypadku innych tak :D Moja kuzynka poznała faceta na jakimś bankiecie ze swojej firmy, wpadli sobie w oko, umówili się, ale nie wzięli od siebie numerów telefonów. Dzień spotkania przyszedł, ona poszła i czeka, on się nie pojawił, więc zrezygnowała. Wpadła na niego 4 miesiące później w tramwaju. Okazało się, że na umówione spotkanie przyszedł, ale w zupełnie inne miejsce, bo z euforii źle się dogadali. Już 5 rok są razem :P

Gość vetoryll
głupie idiotki czy wasz caly świat sie konczy i zaczyna na facetach?

Gość a ja znam historię
Jak dziewczyna wysłała pomyłkowo smsa i tak się zaczęła znajomość zakończona małżeństwem:)

macie jakieś zdjecie ze swojego miasta , lub z innego...jezeli tak to możecie je wyslac do nas (dane-miast.pl) . Jakiekolwiek zdjecie, moę byc zdjecie rynku, mostu, ulicy, kosciola, ratusza, boiska, jeziorka, cokolwiek. wysljcie je do nas. my je opublikujemy i wezmiesz udzial w losowania iPoda........ nie muszi sie nigdzie rejestrowac... zapraszamy adres : http://www.dane-miast.pl

Gość ben dykta
zyje w przeznaczeniu i wszystko sie sprawdza