Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Anastazija30

Kobiety :) doradźcie mi - sprawa sercowa

Polecane posty

Gość Anastazija30

Niecałe dwa lata temu byłam w związku, który trwał kilka miesięcy. Koniec nastąpił z tego powodu, iż on wyjechał za granicę do pracy. Nie uważam związków na odległość i dlatego zerwałam relację. 2 miesiące temu odezwał się przez Internet. Na początku typowo grzecznościowa wymiana zdań; co u mnie słychać itd. Trwało to do tej pory. 2 tyg. temu napisał, że mu na mnie zależy i chce się spotkać. No i tutaj zaczynają się schody - umawialiśmy się 4 razy i 4 razy odwołał :o Za każdym razem tłumaczy się pracą albo pasją, którą ma i wiem, że jest ona najważniejsza na świecie ale bez przesady. Wczoraj dzwonił i mówił, że dzisiaj się spotkamy i dostałam niedawno smsa, że chyba go zabiję ale nie dał rady urwać się z pracy :o:o:o Mamy oboje po ponad 30 lat, a on bawi się ze mną jak w ciuciubabkę. Odpowiadam ostrymi smsami ale wtedy on odpowiada, że mam się nie obrażać ale zrozumieć go :o Nie wiem co robić dalej :o co mu odpisać, a może nic? Sam prosi mnie o spotkania!!!, a później odwołuje - nie rozumiem :o

Gość maturks4
Sama sobie odpowiedziałaś: on się tobą bawi. I albo masz choć trochę ambicji, albo...

Gość Anastazija30
Czyli nie odpisywać nic?

Gość Anastazija30
napisał mi żebym przyszła pod kino z goła piczka i tak też zrobiłam , po 2 godzinach czekania napisał że chyba jednak nie a mi zmarzła pipa na tym zimnie :( czy mam się na niego obrazić czy udać że nic się nie stało i przychodzić na następne umawiane spotkania ?