Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość chyba jenak nie

Czy jeśli się "jest" w zwiazku z dziewczyną rok, ona nas zdradza na imprezie

Polecane posty

Gość chyba jenak nie

później się do tego przyznaje, bardzo przeprasza, płacze, mówi że kocha, prosi o wybaczenie, to czy jest to prawdziwe czy sztuczne? Bo mi się wydaje że jak zdradziła to znaczy że nie kocha i najnormalniej w świecie ma mnie w dupie. Za błędy powinno się płacić.

Gość chyba jenak nie
Nie bardzo.

Gość kapelaaaaaaana
zjedziecie mnie zaraz,ale ja jestem taką osobą w związku.Jak mi ktoś na imprezie wpadnie w oko,moze to być mój kolega (tak jak ostatnio) na którego wczesniej tak nie patrzyłam to nie potrafie się powstrzymać ,ten chłopak mnie całował,przytulał,mówił takie rzeczy,ze w pewnym momencie na jego prośbe chciałam zostawić mojego chłopaka z którym jestem również rok.Nie zrobiłam tego i nie mam zamiaru ,mój chłopak o wszystkim wie,bardzo mnie kocha i ja tak samo ,tylko nie wiem,nie rozumiem co jest ze mną,ze jak go przy mnie nie ma i pójdę na impreze to zatracam się ,czuję się wolna... może dlatego,ze to mój pierwszy chłopak.. ja mam 19lat on 22 razem mieszkamy i studiujemy ..ciężko mi z samą sobą

Gość Donek Dywersant
Po pierwsze jeśli jesteś z nią rok jak najszybciej to skończ, jesli zdradza Cię po roku to znaczy że ma kurewski charakter i tyle. do kapelaaaaaaana Powiedz chłopakowi, że jesteś szmatą i będziesz notorycznie go zdradzała to zobaczymy czy dalej będzie chciał być razem... Pojebana jesteś i do tego nie masz charakteru kobiety tylko kurwy.

Gość kapelaaaaaaana
Donek ty za to masz charakter mężczyzny :) patrząc po tym co piszesz...nie nazywaj mnie kurwą bo załatwie o inaczej i gdzieś to zgłosze kapujesz ?

Gość Kafensztein
A w jaki sposób Cię zdradziła?

Gość kapelaaaaaaana
to dobrze ci radze zakapuj i przeproś mnie w tej chwili ,nie masz prawa nikogo tu wyzywać i to,ze jestes po drugiej stronie nie znaczy,ze zadnych konsekwencji z tego nie poniesiesz ,już miałam tu jednego pana i szybko to załatwiłam ;] nie radze ci zadzierać ze mną bo obiecuje ci to zgłosze to i wtedy to ja bede się z ciebie śmiać i objeżdzać do moich znajomych tak jak ostatnio to zrobiłam;]

Kapelaaa - ale nie powiesz, że nie ma racji. Nie szanujesz chłopaka, upuszczasz się na imprezach, masz asertywność głodnego gryzonia i nic z ty m nie robisz. Inna sprawa, że Twój facet może też korzystać z tego w ten sposób, że zdradza tak samo...no, wtedy możecie się dogadać ;) Autorze - daj spokój, łzy są zawsze nic nie warte.

Gość Donek Dywersant
kapelaaaaaaana "to dobrze ci radze zakapuj i przeproś mnie w tej chwili ,nie masz prawa nikogo tu wyzywać i to,ze jestes po drugiej stronie nie znaczy,ze zadnych konsekwencji z tego nie poniesiesz ,już miałam tu jednego pana i szybko to załatwiłam ;] nie radze ci zadzierać ze mną bo obiecuje ci to zgłosze to i wtedy to ja bede się z ciebie śmiać i objeżdzać do moich znajomych tak jak ostatnio to zrobiłam;]" Po pierwsze mi nie groź a po drugie nie uważasz, że to co robisz chłopakowi który cię kocha jest niemoralne?

Gość kapelaaaaaaana
Moorland- po 1. ok ja rozumiem,ze zachowuje się skandalicznie,ze takie sytuacji nie powinny mieć miejsca,ale jakim prawem ten człowiek mnie nazywa kurwą? czy on w ogole wie kim jest kurwa? to moze ja mu to jakoś przybliże..jest to osoba,która puszcza się za pieniące ,ja nie sypiam z zadnym,moim pierwszym i jedynym facetem jest mój chłopak ,a z tamtymi ,którzy mi się przytrafili,a było ich odkąd jestem z moim chłopakiem dwóch to się raz pocałowałam i nie z moim inicjatywy,ale tak dałam się bo bardzo mnie pociągali ...z jednym mam ciągle kontakt,ale prosiłam go o relacje czysto koleżeńskie bo ja tak nie moge dłużej,jak z nim rozmawiam to czuję tą chemię,ale nic nie zrobię od ostatniej rozmowy z moim chłopakiem choćbym nie wiem jak miała cierpieć to on na to zasługuje i zostane z nim (wcześniej sama go prosiłam ,zebysmy to zakończyli,ze ja się nie nadaje do związku,przynajmniej nie teraz,ale nie chciał). Widzisz ja nie uważam siebie za kurwę i nikt nigdy mnie gtak nie nazwał,aż do momentu tego pana ,który jeszcze raz użyje tego typu słów w moją stronę to mnie popamięta

Gość kapelaaaaaaana
pieniądze* i mase literówek,ale doczytasz się;)

Gość kapelaaaaaaana
może i jest niemoralne,ale ty tez zapewne święty zawsze nie byłeś i robiłeś różne rzeczy,które były złe ... siła wyższa,ja uważam ,ze po prostu się nie wybawiłam mam zaledwie 19lat ,a juz musze mieszkać z chłopakiem i liczyć się z jego zdaniem ... poza tym on mnie nie zdradza,ale swoją poprzednią dziewczynę z którą był 2lata zostawił dla mnie i to co to było moralne? ona musiala się leczyć była tak znerwicowana .. a on co? zabawiał się ,wiem,ze tez jestem współwinna,ale to nie była moja dziewczyna tylko jego... on sam czasem mówił,ze to co mu robie to jest dla niego karma i ,ze widocznie tak musi być

Czyli teoretycznie jesteś gorsza od kurwy, bo nie robisz tego z żadnego innego powodu niż zaspokojenie własnych, egoistycznych zachcianek. Całujesz się z innymi facetami i jednocześnie chwalisz, że nigdy z żadnym do łóżka nie poszłaś, a to jak Cię nazywają za plecami to nigdy nie wiadomo. Chociaż fakt, określenie "prototyp cichodajki" pasuje lepiej - poczekamy rok czy dwa, aż Cię któryś za mocno "pociągnie" (albo Ty jemu...znaczy jego...no wiesz o co chodzi ;) ) No, chyba, że macie taki układ z chłopakiem, że on zachowuje się tak samo.

Gość Donek Dywersant
Do kapelaaaaaaana Haha, nie pogrążaj sama siebie... PS Czemu straszysz mnie "zgłoszeniem gdzieś"? Jako prawnik powiem Ci tylko tyle, że nie wiem w jaki sposób i gdzie?:)

Gość kapelaaaaaaana
Moorland --> powodzenia za ta wypowiedź ;)

Gość ghdgyd
kapelaaaa nie popieram tego co robisz, ale mam pytanie jak facet zdradza to jest ok nie?? Faceci moga bo przeciez to tylko sex, a jak kobieta zdradzi to zaraz kurwa!!!!

Gość kapelaaaaaaana
donek-to dobry z ciebie pseudo-prawnik hahahah :D i kto tu się ośmiesza

Donek: "Ale proszę pana! Oni się ze mnie śmiali na forum kafeterii gdzie zupełnie anonimowo napisałam, że zdradzam faceta na imprezach!" To mogłoby być ciekawe...

Gość ghdgyd
kapelaaaana troche zalosne to Twoje straszenie :P No jak juz, ze to zglosisz i ktos cos z tym zrobi.. jakbys byla jakas gwiazda to moze :P

co do zdradzających facetów - mam o nich takie samo zdanie jak o zdradzających kobietach. Po pierwsze - nie wiem po co cokolwiek komuś obiecywać, skoro z założenia nie ma się zamiaru obietnicy dotrzymać, a sama osoba niewiele nas obchodzi. Po drugie - tłumaczenie się "naturalnymi potrzebami" mnie rozbraja. Jak ktoś nie ma honoru trzymać łap przy sobie, to niech chociaż ma odwagę cywilną to przyznać.

Gość ghdgyd
Moorland - ha! Dobre.

Gość ghdgyd
aa ogólnie ten świat spadł na psy.. zdrady to teraz chleb powszedni wielu ludzi ;/

zdrady były zawsze, jedyne co teraz doszło to wyskakuje Ci taka smarkula mentalna i tłumaczy się tym, że ma 19 lat i ona się jeszcze musi "wyszaleć"...nie wiem w taki razie na cholerę jej facet, chyba, żeby się do rachunków dokładał.

Gość Donek Dywersant
kapelaaaaaaana "donek-to dobry z ciebie pseudo-prawnik hahahah i kto tu się ośmiesza" Haha, jesteś anonimowa, tak samo jak ja:).

Gość ghdgyd
niee no przecież ona chciała odejść "bo się nie nadaje do związku" ale chłopak mówił , aby została bo widocznie tak musi być bo wcześniejszą swoją kobietę zostawił dla niej i teraz pokutuje :P haha siebie warci!

Gość ghdgyd
kapelaaaana najlepiej zostaw tego swojego biednego rogacza i szalej na imprezach do woli bez żadnych mniejszych lub większych wyrzutów sumienia ( u Ciebie raczej to pierwsze)

Nie no...są siebie warci przecież. Niech się umówią na "otwarty związek" :P