Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość czy paliłyscieeee

czy jest tu jakas laska mająca więcej niz 176 cm? :( jestem w dolku

Polecane posty

Gość czy paliłyscieeee

mam juz 16 lat i boje sie jeszcze urosnac...co zrobic zeby nie rosnac? palic? osoby wysokie czy jak palilycie?

Gość tak jedna źle znana
ja mam 183cm i możesz mi wierzyć lub nie ale nie wyobrażam sobie siebie o takim standardowym wzroście 165cm chyba nie byłabym sobą :P uważam że udałam się rodzicom :classic_cool:

Gość czy paliłyscieeee
samanta a ile masz wzrostu? ja nie chce byc modelką a poza tym mam taki ryj że i tak by mnie nie wzieli :D

Gość Marilenka
Ja jestem! Mam 179 cm wzrostu i dobrze mi z tym.

ja mam właśnie te standardowe 165-168. A co do twarzy to połowa z nich jest brzydka, do modelingu wystarczy być wysoką, chudą i to wszystko.... podobno....

Gość tak jedna źle znana
no właśnie nie wystarczy być wysoką i chudą bo jeśli by tak bylo to każda dziewczyna mogłaby zostać modelką a tak przecież nie jest.

Gość Liidddzzzziiiaaaaa
Ja tez mam 16 lat, i mam 171cm. Mysle ze tak 3cm to maksymalnie urosne...

ja 16stke bede miała za 3 miesiące, mam nadzieję że do 170 chociaż dobiję :( A wiec co jeszcze oprócz wzrostu i figury jest ważne? A! naturalność i zadbana cera, ogólnie skóra, tak poza tym chyba nic

Gość czy paliłyscieeee
a co samanta tak ci zalezy na tym modelingu? jak masz ładną buzię to mozesz zostać fotomodelką to chyba nawet lepsze od tych wybiegowych bo nikt cie nie musztruje aż tak jak tamtych

ja mam 177, też miałam mega doła bo jak miałam 14 lat to miałam 172 i twierdziłam że jak będę mieć więcej niż 180 to popełnię samobójstwo :D :D ale teraz jest super :) :) :)

Gość mamusia synusiaaaaa
ja jestem, 179 cm :-)

no a ja teraz jestem chora i moja skóro na twarzy wygląda tragicznie ;( zawsze mialam taka ladną - dobrze ze chociaz sie lecze ale jeszcze dwa miechy czyli łącznie cztery i powinno byc dobrze tak mi dermatolog powiedziala