Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość magazyndlakobiet

CZY MASAŻERY NA ROZSTĘPY SĄ DOBRE?? błagam WEJDŹCIE:(

Polecane posty

Gość magazyndlakobiet

chodzi mi o takie wałeczki, którymi się masuje takie miejsca... kupiłam krem na rozstępy palmers, bo widziałam sporo dobrych opinii... no i sie zastanawiam nad kupnem tego masażera... pewnie biłaych i tak nie usune, ale moze chociaz wygładze i wyklucze nowe:( http://allegro.pl/derma-roller-dns-cellulit-zmarszczki-i-rozstepy-i1942502492.html o cos takiego mi chodzi

Gość magazyndlakobiet
JA WIEM, ZE powiecie, ze ludzie maja wieksze problemy ale ja mam dopiero 20lat a boki kolan całe od rozstępów- białych, czerwonych, skóra pofałdowana, cellulit mysle o samobójstwie jak to widze

Gość brrrrryndzaaaa
nie uzywłam

Jeśli masz czerwone rozstępy, to może coś pomoże, ale razem z kremami i całą resztą. Jeśli rozstępy są już białe to tylko laser

Gość chocolissimo
ja mam rozstępy, wmasowuję zwykły żel-krem perfecty a po za tym udaję że nie wiem o nich

Gość jakaś ona
Akurat takiego przyrządu nie widziałam, ale w tv oglądałam program o urodzie i jak dobrze pamiętam jedna z kobiet polecała akupunkturę igłową na pobudzenie kolagenu. Na pozbycie się zmarszczek w bardzo krótkim czasie, teraz widzę to urządzonko i mnie zaintrygowałaś. Może się skuszę, bo która z nas nie ma defektów skóry?

Gość czymś podobnym się masowałam
ale miałam sińce - wyglądałam, jak pobita....

Gość nie namawiam ale moze kup
kwas tca ? i nim potraktuj białe blizny ?

Gość magazyndlakobiet
to poda ktos linka do tego kwasu TCA, mozna go kupic czy tylko u kosmetyvzki, jaka cena

Gość rozstępy a derma roller
Mi osobiście to urządzenie pomogło. Piszecie, że miałyście po tym sińce. Tak, to prawda. Po tym ma się siniaki, ale nie u wszystkich one występują. Jednak pamiętajcie, że sama rolka tak do końca nie pomaga. Też ślepo wierzyłam, że wystarczy się porolować i tyle w temacie. Skóra po takich zabiegach zaczęła się bardzo wysuszać. Nie wyglądało to u mnie rewelacyjnie. Ale każdy czasem musi zapłacić frycowe. Nie zapomnijcie więc o zastosowaniu serum z witaminami A, C, E. Długość igiełek w mojej rolce to 1.0mm. Mam taką tanią, nic specjalnego. Ale za to serum mam bardzo dobre i przekonałam się do niego bo rzeczywiście rozstępy zanikają.

Gość do rozstępy a derma roller
Gdzie kupiłaś kosmetyki do derma rollera z tymi witaminami, bo ja jakiś czas zaopatrywałam się na allegro, ale wyczytałam na forum, że są do bani.

Gość rozstępy a derma roller
Nie mogę sobie pozwolić na zakup wszystkiego. Wiadomo, prawie wszystko kręci się dookoła pieniążków. Mi ta tania rolka jeszcze jakoś tam służy. Ostatnio zauważyłam, że na głowicy pokazały się takie drobne szczelinki po bokach. Wyglądało jakby się rozchodziła :D ale przycisnęłam delikatnie i wskoczyło na szczęście na miejsce :) W fajne serum zaopatrzyłam się na sklepie medikan.pl. Skóra bardzo ładnie na nie reaguje.