Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jakjtotototojest??

JAK TO JEST Z TYM IN VITRO u surygatek? BLAGAM O ODP!!!

Polecane posty

Gość jakjtotototojest??

sluchajcie bo mnie to dręczy, jak to jest z tym in vitro ? czy wszczepia sie w macice surogatki czy surykatki nie wiem jak to sie nazywa dokladnie ;p juz zapolodnione jajo innej baby czy zapladnia sie plemnikiem obcego faceta jajo z macicy surygatki??? bo tak sie zastanawiam i nie ogarniam. bo np taka para jak nie moze miec dziecka to zapladnia sztucznie inna babę ale wtedy jesli to jej jajo jest zaplodnione to jaką ma z tego korzysc baba z pary ktora nie moze miec dzieci? przeciez to nie bedzie jje dziecko tylko tej syrukatki i jej faceta tylko. czyli to bezsensu bo rownie dobrze moglaby sobie wziac dziecko z domu dziecka. tez nie bylo by z nia spokrewnione. no chyba ze to jej jajo jest wszczepiane w tą surykatę. jak sie orientujecie w temacie to pliiiis odpiszcie bo mnie to dręczy.. oświećcie mnie ;p

Gość humorek.... :)
to zależy czy kobieta ma "jajeczka" jak nie to korzystają z jajeczka surygatki, jak ma swoje to zapłodnienie jest w warunkach sztucznych na kilku jajeczkach, następnie wybierany jest najlepszy materiał na przyszłe dziecko reszta "dzieci" trafia do zamrażalnika.

Gość humorek.... :)
Ojciec prowadzi syna do toalety: - O człowieku można się dużo dowiedzieć, znając to co czyta w toalecie. Popatrz, ja już trzeci raz przeczytałem "Tożsamość Bourne'a", mama "Wojnę i pokój", dziadek "Trylogię". A ty co czytasz, jakieś głupie dowcipy z gazetek reklamowych. O czym to świadczy?! - Tylko o tym, że zaparcia trzeba leczyć, a nie chwalić się nimi...

surogat surogatka tak trudno w google wpisać? chyba, że z was takie surykatki

Gość jakjtotototojest??
a dobra juz wiem. poczytalam sobie. dzieki za odpowiedz :)