Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość proszę o pomoc pomoc pomoc

PYTANIE O ALLEGRO chodzi o przelew!!!!!!!!!!!!!

Polecane posty

Czy jeśli coś zamówię na allegro, to mogę zapłacić za to przelewem ze przez internet ze swojego konta? Nie posiadam żadnego allekonta czy coś tam podobnego, mam tylko swoje konto bankowe i nie wiem czy mogę tak zapłacić sama, czy muszę isc do banku lub na pocztę? Jestem młoda, początkująca w tych sprawach itd więc pytam ludzi którzy się znają;)

Gość polecam babcia stasia...
Jasne, że możesz z konta. W opisie przelewu napisz np. nick z allegro czasami sprzedawca życzy sobie też nr aukcji czy kolor przedmiotu jak trzeba wybrać.

Gość Darek...
tak mozesz płacic z swojego konta bankowego tam wyskoczy ci lista banków wybierasz jedn którym jestes i płacic

Gość retetrtge
wybierasz płacę poza allegro i przelewasz kase normalnie ze swojego konta

Dziękuję Wam pięknie, a powiedzcie mi czy za przelew bank pobiera jakąś prowizję?

No co wy, ja nie mam żadnego alle konta i płacę normalnie. Robisz tak - klikasz opcję "płacę" przy danym zakupie, potem wypełniasz formularz dostawy, a następnie wybierasz, w jakim banku masz konto - allegro przekierowuje Cię do strony logowania Twojego banku i robisz normalnie przelew, z tą różnicą, że nie musisz wklepywać danych do przelewu, bo allegro robi to za Ciebie.