Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kropkowa

Internetowe znajomośći

Polecane posty

Gość ^M^
No i chuj...spo tkały się dwie blondynki u fryzjera....

Gość njunnujn
oj daj spokój, nie mam tipsów ani yorka hahahaa

Gość njunnujn
pamiętaj, że jestem perfekcjonistką czyli że nigdy nie jestem z siebie zadowolona. ale jak akurat mnie nic nie boli to sie cieszę tą chwilą.

Gość njunnujn
no kurde, ja bym tak nie potrafiła, powiedzieć takiego tekstu znajomej która sie farbła i wreszcie cos zmieniła w swoim wizerunku: "ale ten kolor to ci sie szybko spłukuje, już od razu po pierwszym myciu nie jest taki intensywny" moja babcia tez była z takich "szczerych do bólu", niech spoczywa w spokoju.

Gość ciab
oj są takie "dobre koleżanki" :D:D:D albo takie: "ale się posunęłaś w latach, no no " /a widziała mnie tydzień temu :D/

Gość njunnujn
ja mam odwotną przypadlość, nie zauważam żadnych zmian u znajomych, pól bidy jak ktoś wyłysieje czy przytyje, sle jak schudnie to też mu nic nie powiem, bo nie zauważę różnicy. hahahaha

Gość ciab
oj, myślę,że zauważenie nie ma tu nic do rzeczy jak ktoś chce być złośliwy, to będzie :D jak to mówią: "jak sie chce psa uderzyć, to się zawsze kij znajdzie"

Gość njunnujn
tia.

No a teksty "życzliwych" koleżanek i rodziny: a dlaczego ty się jeszcze nie starasz o dziecko, przecież niedługo będziesz za stara na to? no i kiedy będziemy się bawić na twoim weselu, bo lat ci przecież nie ubywa? Uwielbiam to. aż się scyzoryk w kieszeni otwiera. Dzień dobry :)

Gość njunnujn
cze lill :)

Gość njunnujn
miałyśmy tylko naszego rodzynka, ale on sie dwoił i troił, a że ma potencjał to wystarczylo go na całą gromadę bab. hhhaha

Gość ciab
dzień dobry W wypadku takich "życzliwych koleżanek" należy mieć w zapasie kilka sprawdzonych tekstów: w pracy: 1. "dobrze, że Cię widzę, kierownik o Ciebie pytał!" 2. "dobrze, że Cię widzę, dzwonili ze skarbówki, pytali o Ciebie" 3. "dobrze, że Cię widzę, podobno twojego męża widziano wczoraj w kawiarni z jaką wystrzałową blondynką" im bardziej nieprawdopodobna wersja, tym ciekawsze reakcje "atakującej kijem" ;)

Gość njunnujn
na zewnątrz warto zaserwować tekstem, a wewnątrz warto zapytać sie siebie: po co ona to mówi i dlaczego mnie to rusza?

Hej, Ciab Radzę sobie bez problemu w takich sytuacjach. Ale może skorzystam dodatkowo z Twoich podpowiedzi, szczególnie 3 mi się podoba

Nie rusza mnie to, raczej bawi. Nie mam zamiaru dopasowywać swojego życia do czyichś wizji

Gość ciab
oj tam w środku -- wiadomo,że złośliwe są tylko takie, co same mają problemy, osoba szczęśliwa nie kąsa :) na zewnątrz -- raczej chodzi o to, żeby takie "indywiduum" zawstydzić na forum, żeby na drugi raz się zastanowiała, co gada na forum na Ciebie :)

Gość njunnujn
no to w ogóle nie ma problemu, oprócz problemu tej "kijowej" osoby, która MUSI krytykować.

Gość njunnujn
jestem najlepsza z was wszystkich M śnię po nocach o seksie z Tobą. hahahaha

Gość njunnujn
eL przestań.

Gość njunnujn
na dwa baty

Gość njunnujn
no to z nim czy na dwa baty? hahahaha co za kretyński podszyw. ja to mam pecha, bo czasami podszywy są very inteligence :(

Gość njunnujn
lill, usunelas sobie maila, bolało? hhahaha

Gość njunnujn
no właśnie, nigdy nie zauważam zewnetrznych zmian u znajomych. hhahahaha

Gość ciab
13:46 njunnujn M śnię po nocach o seksie z Tobą. Njunia :D normalnie, nie wiem, co napisać :D szok!

No to będę Cię powiadamiała o zmianach ;) Wybieram się do fryzjera, to możesz mnie nie poznać później. Drastyczna przemiana może być

Gość njunnujn
biedna ciab, w szoku... lill, jestem bardzo ciekawa :)