Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość takajedna777777777777777777777

smutna nie wiem co zrobic

Polecane posty

Gość takajedna777777777777777777777

mieszkam za granica z mezem,on pracuje w nocy ja w dzien,widzimy sie moze 1,5 h w ciagu calego dnia, oczywiscie w ciagu calego tygodnia nic miedzy nami sie nie dzieje, ja mam 23 lata on 32, w weekend specjalnie sie szykuje dla niego,depiluje sie itd a on nic, i na dodatku nie w kazdym weekendzie chce mu sie sex, moj problem jest taki ze ja przez to ze malo sypiam z mezem zaczelam duzo myslec o seksie,on to tak raz na tydzien albo wcale i jeszcze konczy po pol minucie :(((( jestem zalamana,nie chce go zdradzic ale dzisiaj bardzo mnie zabolalo jak zaczelam sie do niego dobierac a on odmowil, i to nie pierwszy raz, zaczelam plakac a on glupio sie pytal czemu placze, nawet wstydze sie mu powiedziec ze ja to bardzo chce ... poszlam sie polozylam na lozku i dalej plakalam,on przyszedl i dalej sie pytal co mi jest i mowi dalej przytul sie moze pospimy z dwie godzinki,i mowil powaznie to bylo kolo 18 i do tej chwili spi kretyn ...ja za troche ide spac bo jutro do pracy a on pewnie wstanie i osiadzie przy kompie....

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować