Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość problem z zakupem

chce kupic ksiazke dla mezczyzny

Polecane posty

Gość problem z zakupem

uwielbia w stylu Kinga moze jakies inne propozycje?

Gość chruman
Nie czytałam nic Kinga, ale mój mężczyzna właśnie skończył "Cmentarz w Pradze" Umberto Eco i jest zachwycony. Ja też jestem po lekturze i polecam - fajna akcja, jest intryga i ksiązka ma swój klimat. Może nawet kupić raz coś innego? Eco ma sporo fanów, więc o czymś to pewnie świadczy. Osobiście polecam :) I narzeczony również ;)

Gość chickenfoot
To pójdź po najmniejszej linii oporu i kup mu Dallas '63. To jest nowość, więc jeszcze być może nie zdążył tej książki dorwać.

Mój chłop prawie w ogóle nie czyta, ale kupiłam mu kryminały Marka Krajewskiego z serii "Breslau..." i przeczytał je jednym tchem. Zachwalał je więc polecam również :)

Gość zainteresowaaana
ja polecam audiobooki, można sobie na próbę ściągnąć z chomikuj i przesłuchać, trzeba tylko założyć konto http://chomikuj.pl/?page=464806 , a dla fceta to tam można dużo fajnych rzeczy wyszperać np King, Krajewski, Akunin itp. polecam

Gość Zmyslowa-bieliznaEU
Co do prezentu dla faceta to polecam wszystkie książki Grahama Mastertona. Wszystkie potrafią wciągnąć i można przeczytać je jednym tchem. Horrory, to jedyny typ książek, które czyta mój facet. Polecam. www.zmyslowa-bielizna.eu

Gość 37283728
tylko Masterton w porównaniu do Kinga to jak pasztet do cielęciny.... :p Przepadam za Kingiem, a Mastertona to czytałam tylko kilka pozycji jako dziecko i moim zdaniem do dupy. Ja w ogóle właśnie mam problem, że nic poza Kingiem mi się nie podoba. Podobno jego syn, Joe hill bodajże, pisze też dobre horrory

Witam, mam do sprzedania kilka książek w bardzo dobrym stanie w sam raz na prezent dla mężczyzny: S. King - Zielona mila Graham Masterton - Sfinks Peter Abrahams - Śmierć w deszczu Jack Higgins - Wstąpić do piekła Richard A. Knaak - Minotaur Kaz Dan Brown - Kod Leonarda da Vinci Tom Clancy - Centrum Nora Roberts - Czarna Ceremonia Joe Alex - Cichym ścigałam go lotem Joe Alex - Śmierć mówi w moim imieniu a że mężczyźni są różni, mam też: Gabriel Garcia Marquez - Sto lat samotności Stephenie Meyer - Zmierzch Joanna Chmielewska - Krętka Blada Danielle Steel - Jej Książęca Wysokość Giovanni Giacomo Casanova - Pamiętniki Lauren Weisberger - W pogoni za Harrym Winstonem Khady - Okaleczona Souad - Spalona żywcem L.J.Smith - Pamiętniki Wampirów - Szał Helen Fielding - Dziennik Bridget Jones Andrea di Robilant - Kochankowie z Wenecji Zainteresowanych proszę o maila iwonato@o2.pl