Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość nieznana8898989

Jestem zazdrosna o żonatego faceta...którego bardzo lubię

Polecane posty

Gość nieznana8898989

piszemy ,dzwonimy do siebie. I czuję że ta sytuacja mnie rujnuje bo wkręcam sie w nią.Jestem zazdrosna nawet o to kiedy nie odpisze,,bo wiem że spedza ten czas z zoną.aczkolwiek czuje się kims waznym w jego oczach i w tym co mówi. najgorsze jest to że mam czasem doła przez niego i staram sie traktowac go obojętnie, ale nie potrafie. Zauwazyłam że to zauważył..jednak kied mówi o zonie mam wrazenie ze jestem wazniejsza. ale na dłuzsza metę nie dam rady. trzeba cos postanowic, tylko co?

Gość trzeba coś postanowić !!!!!
Tylko co ???? Ty się szmato jeszczce zastanawiasz??? No tak gdyby porządna z Ciebie kobieta była to wiedziałabyś co zrobić!!

Gość nielubieDESPERATEK...
to ja ci powiem...jak twierdzisz ze mu zalezy to ultimatumL) TY albo ona!! rozwody w modzie. cóż żona go do miłosci nie zmusi.

Gość Sylwestereeeeek
tzn. że jestes jeden krok od zostania dupą do posuwania hahahhah

Gość lllllllllllllllllllll888888888
jestes kochanką i tylę.......tylko nie fizyczna a emocjonalna, ile masz lat? ile on ma lat??

Gość nieznana8898989
ja 23 on 35 jego zona jest w podobnym wieku do niego,

Gość miałam życie
właśnie ktoś taki jak ty rozpieprzył moje małżeństwo zastanawiam się czy to nie ty identyczna sytuacja

Gość ZONAMEGOMEZA
właśnie ktoś taki jak ty rozpieprzył moje małżeństwo zastanawiam się czy to nie ty identyczna sytuacja SAMA JE ROZPIEPSZYŁAS,,,,PEWNIE MARNA JESTES SKORO TWÓJ FACET SZUKA ZROZUMIENIA U INNEJ I MŁODSZEJ,,,I NIE ZWALAJMY NA SPRAWY ŁÓZKOWE, BO SKORO WASI MEZOWIE ZDRADZAJA WAS NIE FIZYCZNIE TYLKO EMOCJONALNIE TO ZNACZY ŻE JESTESCIE PUSCIUTKIE.

Gość nieznana8898989
dokładnie,takie jestescie waleczne o męzów a nie wytrzymuja z wami i szukają prawdziwej miłosci bo ta okazała się "marna" nie zmusicie ich do miłosci,

Gość łahahhahahaa44
widze kochanki się zleciały:) takie zycie. zobaczy taką chuda blond cizie i rzuca wszystko dla niej i nawet sex sie nie liczy. wtedy poczułabym sie mega upokorzona bo rozumiem kiedy facet chce pobzykac.ale tak bez dupy zostawiac zony. współczuje wam,i to wyłacznie wasza wina..czegos nie macie,

Gość gwoli wyjasnienia...
dokładnie,takie jestescie waleczne o męzów a nie wytrzymuja z wami i szukają prawdziwej miłosci ... ja pierd....ole. Nobel ci sie nalezy!

Gość ął jeeeee...
ja tez z żonatym mam romans..każdy robi to na co ma ochote a te zonki niech o sibie zadbaja., moze nie beda zdradzane.

Fajnie miejmy nadzieje, ze kiedys jak i ty bedziesz miala meza to przyjdzie taka mloda szmata i ci rozjebie zycie :) Zycze ci tego z calego serca nieznana8898989 !! 🖐️

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
kolesiowi chce sie podymac a puste kochanki jada na żony :D żenujace baby

Ta, w dodatku wiekszosc tych mezow nie odchodzi od zon .. a kochanki zyja w zludzeniu ze sa bardzo kochane , lepsze od zon itp a gowno prawda nadaja sie tylko do ruchania

Gość ął jeeeee...
a co jesli ich nie dyma???????????/ i sex nie jest juz tak wazny?? jak wtedy to sobie wytłumaczycie??

Gość znananieznanaa
dlatego ja nigdy za mąż nie wyjdę,tylko będę sobie gruchała z żonatymi jak do tej pory:-)

Gość gwoli wyjasnienia...
ja to tlumacze sobie tak, ze on sobie mysli...ja juz nie moge a wraz znajdzie sie jakas glupia co na mnie leci, haha

Gość Polaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
tak te cwaniaczki mamia sobie młode laski ze niby sex nie jestes wazny, a jak taka naiwniara da sie złapac na te słówka to koles dyma az iskry leca a potem wraca do zony

Gość poilb0000((
pewnie twoja matka też ciebie z jakimś szmaciarzem zrobiła bo takie dziffkarstwo w genach się dziedziczy:)

Gość nieznana8898989
:)) a wiec ultimatum:) i zrobie to dzisiaj:) jutro wam opowiem przebieg wydarzen. to paa:)))

Gość znananieznanaa
WeLiveWeLoveWeDie-są,ale żonaty łatwiejszy no i ten dreszcz emocji:-)

Gość oferma ...
olej żone