Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość samotna12

czemu życie jest beznadziejne

Polecane posty

Gość samotna12

Boże czemu to życie jest takie beznadziejne jest dno kompletne i nic po za tym mam 19 lat i nie miałam nikogo w swoim życiu czasami jak patrze na swoich znajomych jest mi żal samej siebie . Wszyscy są szczęśliwi mają tą druga osobę a ja nie jestem brzydka wiele osób mi to mówi nawet obcych ani jakaś głupia więc czemu tak jest czasami myślę że morze ja nie zasługuje na miłość, szczęście a chciała bym mieć kogoś takiego z kim mogła bym porozmawiać , pożartować mieć po uczucie bezpieczeństwa a tu jak zwykle nic poza beznadzieją sorki że tak smęcę ale nie mam się komu wyżalić :(

Gość Xionc Bolek
Musisz zasmiecac moj Internet?

Gość samotna12
nie dążę ślepo nie chcem być z byle kim tylko po to żeby nie być samą po prostu mam dosyć samotności kiedy widzę że wszyscy do okoła są szczęśliwi to jeszcze bardziej narasta to uczucie nic nie poradzę na to tak jest:(

Gość samotna12
hej piszcie coś

Gość tttttttttta
też mam 19 lat i mam to samo

Gość I just want and want and want
jak to beznajdziejne?? zycie jest super - trzeba chciec je przezywac:)) pozdrawiam

Gość felicija
nie dążę ślepo nie chcem być z byle kim tylko po to żeby nie być samą po prostu mam dosyć samotności kiedy widzę że wszyscy do okoła są szczęśliwi to jeszcze bardziej narasta to uczucie nic nie poradzę na to tak jest Jak to nic nie poradzisz na to? Sami jesteśmy kowalami swojego losu. Zamiast żalić się na samotność popatrz na siebie: jaka jesteś, jak traktujesz siebie i innych. Problem tkwi w tobie. Ty chcesz wyjść do ludzi, być razem z nimi, ale coś ci nie daje zrealizować tego pragnienia. Co? Własne słabości? Niska samoocena? Wizyta u psychologa by nie zaszkodziła- on jest od tego, zeby pomagac w takich sytuacjach. Po co męczyć się w życiu? Można przecież zyć inaczej, tylko niekiedy trzeba sobie dopomóc chociażby wizytą u specjalisty.