Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mama2012

wszystkie szczęśliwe mamy wpisujcię się zwłaszcza samotne

Polecane posty

Witam jestem szczęśliwą mamą ślicznej córeczki która za chwilę skończy rok dzięki niej czuję że jestem szczęśliwa :):Macierzyństwo to niepowtarzalny moment kiedy możemy zmienić swoje życie na lepsze ja bez mojej córeczki żyć już nie potrafię może jakaś mama też rodziła w Grudniu przed świętami rok temu a może któraś ma termin na grudzień opisujcie jak rosną zachowują się wasi kochani moleństwa czy jesteś samotną mama czy może kruszynka ma pełną rodzine dodam tylko że to nie ma znaczenia najważniejsze jest to by dziecko czuło się kochane ja moje kocham nad życie

Gość mamamamammamammam
nie chcą pisać że są szczęśliwe wolą narzekać :) moja córa ma już 2 latka

ja jestem szczęśliwą mamą i żoną;) i uważam że dziecko to największy dar pod słońcem, sama się zastanawiałam nad założeniem topiku dla szczęśliwych i spełnionych matek, ale mnie autorko ubiegłaś....

Gość gość
Wcale nie :) Ja się wpiszę chętnie :) Jestem szczęśliwą mamą 10 miesięcznego Maksymilianka :) Nie rodziłam w grudniu tylko w lutym ale postanowiłam się wpisać :) Macierzyństwo jest niezwykłe i ciekawe ale również potrzebne jest dużo cierpliwości Mały ma pełną rodzinę i rozwija się bardzo szybko jesteśmy właśnie już na etapie pierwszych kroków i stania samodzielnego bez trzymanki :)

Gość również mama:-)
Ja mam synka który już za 4 miesiące skończy 4 latka i jest dla mnie ogromnym szczęściem które kocham nad życie:-)

Gość palalalaka
Temat stworzony chyba dla mnie... mam termin na koniec grudnia-początek stycznia, jestem sama, ojciec mojej bąbeli zostawił nas w 3 mcu ciąży... ale jestem szczęśliwa, mam pracę, nie mam problemów finansowych, rodzina mnie wspiera jak może. Pomimo ciężkich chwil, wiem że szczęście się jeszcze do nas uśmiechnie :)

Gość gość
palalalaka - Faceci to w tych czasach tchórze. Dobrze że sobie radzisz a jak dziecko sie urodzi to będziesz jeszcze bardziej szczęśliwsza :) Powodzenia i zdrówka :)