Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Wojtek - prawiczek, lat 23

nigdy nie będę miał dziewczyny i zawsze będę prawiczkiem

Polecane posty

bo szanuję swoją mamę, a dla każdego prawdziwego mężczyzny matka powinna być najważniejszą kobietą w życiu

TakaMALAjedna Wolę byś prawusem niż ruchać sie z czyms takim co masz w stopce- jesli to twoje zdjecie to ciesze sie ze jestem prawiczkiem

jeśli wyrucham swoją dłoń to już nie będę prawiczkiem :classic_cool:🖐️ ?

i nie chcę mieć! bo dla was lafiryndy liczą się tylko pieniądze, wygląd zewnętrzny i duży penis, dla was lafiryndy wartość człowieka mierzy się tym czy ma własne mieszkanie i prawo jazdy a Matczyna miłość jest bezinteresowna i dla każdego prawdziwego mężczyzny tylko matka się liczy, a bycie z jakąś lafiryndą taką jak wy to brak szacunku do matki 11 przykazanie mówi, nie będziesz miał innych kobiet przed matką swoją!

i nawet teraz sobie konia przez nia nie zwale bo mi stanac nie chce, no co za łajza musiala na moj topik wejsc i go zepsuc :(

Gość rtttr6666666666666645646444444
grey eyes prowo sam jestes prowo jak juz to podszywy i prowo

Bedzesz prawiczkiem do konca zycia nie dlatego ze kochasz swoja matke ale dlatego ze jestes zalosnym przypadkiem faceta ktory nie potrafi nic osiagnac w zyciu

Gość strzałka :)
twoją wadą nie jest to, że jesteś prawiczkiem, tylko to, że jesteś meeeeega tępy...

Gość kejt4734
hahaha widac zadna cie nie chce szmaciarzu, zero szacunku dla innych bedziesz sie za to w piekle smarzyl lucyferze

Gość Laska ważniejsza
Weź się w łeb pierdolni* ! W Ewangeli jest powiedziane opuści syn matkę swoją i złączy się z z żoną i razem stworzycie całość. A nie z mamusią to końca życia. Ja bym nie wytrzymał tych rozkazów zrób to zrób tamto żal. Dziewczynę se znajdź !