Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Młoda szefowa 28

Co powinnam zrobić? Mój pracownik powiedział mi że mam ładne nogi...

Polecane posty

Gość Młoda szefowa 28

Powiedziałam mu że to co mówi jest bezczelne, impretynenckie i jeżeli chce to mogę mu dowalić robotę jeśli ma czas na oglądanie czyiś nóg zamiast na pracy. Jednak po namyśle sadze że powinnam pokazać załodze że nie pozwalam sobie na takie spoufalanie i chce go zwolnić. Szkoda że to nie USA bo bym go pozwała o molestowanie.

Gość brunn
Hahaha, zwalniaj tego szczyla z tematu wyzej :classic_cool:!!

Gość Rofeels
Szkoda że to nie USA bo możnaby Cię zastrzelić...

Nie przesadzaj!Opierniczyłąś Go- i wystarczy!Przecież nie chwycił Cię za biust ani tyłek! Wyraźiłaś Swoją dezaprobatę i On na pewno wyciągnie wnioski!Idiotycznym jest,żeby zaraz kogoś zwalniać! (Sądzisz ,że inni pracownicy o Tobie nie gadają-na pewno, tylko,że cichaczem,za Twoimi plecami)

Gość Młoda szefowa 28
Strasznie mnie wkurza takie spoufalanie się z pracodawcą.

Gość Młoda szefowa 28
Megi - może i mnie obmawiają. Ale to ja jestem szefowa i to nakazuje aby mnie traktowali z szacunkiem. Jeżeli mu popuszcze to co? Następny powie że mam fajny biust, inny że mam super dupe i stracę szacunek do samej siebie. A tak to będą wiedzieli że sobie nie pozwalam.

Już wiedzą, bo wyraziłąś zdanie na ten temat w dość ostry sposób!! A chyba z idiotami nie pracujesz(zresztą skoro ich możesz zwolnić, to zapewne ich też zatrudniałaś-więc nie swiadczyłoby to równiez dobrze o Tobie). Uważam, że przesadzasz i jesteś przewrażliwiona-w innych krajach np. Niemczech-mozesz powiedzieć pracodawcy wszystko, wyrazić opinię na każdy temat, krytykę wobec pracodawcy również-jesteś oceniana o doceniana za Twoją pracę, fachowość itd. Jeśli to"dobry" pracownik to wyluzuj-chlapnął coś i już na pewno żałuje! Poza tym jeśli jesteś bardzo atrakcyjna- to dlaczego się dziwisz,że takie robisz wrażenie na facetach!Traktuj i ch z dystansem-jeśli trzeba to opieprz jako szefowa-ale nie stosuj tak drastycznych środków za taką glupotę bo inni pracownicy nie będa Cię szanować!Szacunek zdobywa się inną drogą-nie zwalnianiem dla przykładu-tymbardziej,że teraz w Polsce ciężko z pracą!Powinnaś mieć to na uwadze!