Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość @anonim@

Czy można zakochać się przez internet?

Polecane posty

Gość @anonim@

Pisząc z tą osobą od dłuższego czasu i czuć że to właśnie ta jedyna bo już chyba mi na głowe bije i to ostro.

Gość O ja pierdziele... haha
Bóg Cię opuścił... Przez internet??? :D:D:D weź sie za nauke dziecko :P

Gość @anonim@
to chyba mnie bóg opuścił hahaha

mozna ale zauroczyć sie w wyobrażeniu tej osoby : ) jesli w realu wszystko bedzie sie zgadzac to bingo : ) miłosc puka do drzwi

Gość sama nie wiemmmm
wydaje mi się ze tak rozmawiając ze sobą ludzie poznają się od tej drugiej str , od strony która w ztciu codziennym (real) jest na drugim miejscu nie oszukujmy się , wszyscy jesteśmy wzrokowcami i na pierwszy rzut idzie wygląd , dlaczego piękny romeo nie zakochuję się w kobiecie z dużą nadwagą ? dlaczego piękna kobieta patrzy tylko na kogoś kto bedzie łądnie przy niej wyglądał tam jest inaczej , najpierw jest rozmowa ,człowiek sie poznaje , a później jak już się zna jego dobre i złe cechy wyglad juz sie tak nie liczy w realu , najpierw wybieramy osobę która nam się podoba ( i tutaj można mówic o zauroczeniu ) później sluchamy co ona ma do powiedzenia , bo patrzymy się jak w cudo . po jakimś czasie stwierdza się zazwyczaj ze za dużo tych ludzi nie łaczy ze sobą . jakby nie było , milość powinna być wlasnie taka , milość nie fizyczność rozumieć się bez słów , potrafić milczec ze sobą i jednoczesnie pragnąć rozmawić z drugą osoba godzinami .

własnie i dlatego nie jestem przeciwny poznawaniu w sieci bo to ma bardzo wiele plusów oczywiscie dla osób ciekawych i myslacych którzy chca poznac swoja połowke od srodka : )