Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala gwiazdka

facet ginekolog jak to moze byc ?

Polecane posty

Gość mala gwiazdka

w glowie mi sie nie miesci jak to moze byc facet ginekolog ? przeciez tyle jest fajnych zawodow ,a wogole ciekawe co on czuje przy badaniu kobiet (oprocz tego ze przeciez juz wiele widzial pipek ) i czy podnieca sie czasami ....a jak polaczy milosc prywatna z zawodem no ja niewiem .W kazdym badz razie nie moglabym isc do faceta na badanie ,a moj chlopak sie smieje ze by chcial byc ginekologiem -wkurzajace !!!

Twój chłopak ma pewnie wizję, że będą do niego same młode lasencje przychodzić i nogi rozchylać, a jeszcze piersi będzie mógł im zbadać. Może kulturalnie mu wyjaśnij, że większość kobiet traktuje te wizyty jako zło konieczne. A z równą werwą i zaangażowaniem co laski trzeba tez badać "wieloryby" i staruszki. Mina mu chyba zrzednie jak o takiej wizji pomyśli :P Też się zastanawiałam, jak po tym wszystkim facet jest w stanie uprawiać seks, zwłaszcza stosować pieszczoty oralne.I jak się czuje jego partnerka ?

Gość Lka
no tez prawda

Gość GoKaii.a
Moj facet tez bylby niezadowolony gdybym poszla do gina faceta ;)

Nie wiem niestety jak to jest mieć faceta ginekologa, ale nie wyobrażam sobie iść do kobiety. Wg mnie to naturalne że facet dotyka moich narządów a nie kobieta, bada itd. A mój narzeczony nie widzi w tym nic złego i to jest wg mnie zdrowe podejście, dojrzałego faceta który wie że to lekarz i jego zawód.

Gość czarna xx
chyba ginekolog w tym pytaniu poszukiwany -bo ja tez nie kaman