Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość jestem prawiczkiemmmmm

i bardzo się tego wstydzę. Co mam powiedzieć dziewczynie jak będzie mnie

Polecane posty

Gość jestem prawiczkiemmmmm

pytac o poprzednie związki? Przeciez nie mogę się przyznać że mam 29 lat i nigdy nikogo nie miałem bo weźmnie mnie za jakiegoś kojota lewusa :(

Gość tfuj były
to nawet lepiej... bedziesz miał z głowy puszczalską :D

Gość Alexiaa
Ja bym Cię na rękach nosiła za to. Nie miałam jednak tego szczęscia, mój chłopak był już po...o mało się przez to z nim nie rozeszłam.Nie rozumiem dlaczego sie wstydzisz.

Gość Spokojnie, to tylko kobieta
Bo to nie o wierność się rozchodzi, tylko o to że facio ma coś ewidentnie nie tak z dynią.

Gość tak mnie jakoś mdli...
A masz już tę dziewczynę czy jesteś taki przezorny i już teraz chcesz wiedzieć co odpowiedzieć na pytania przyszłej ( być może) panny

Gość Tita62782
Nie wstydz sie tego, a najlepiej jakby dziewczyna byla dziewica

Gość Thunderbold Typhoon
aha, nie wstydź się ale najlepiej jakby to była dziewica. Świetnie.

Powiem Ci co ja bym pomyślała o takim facecie a) skończony ruchacz, nie chciał się wcześniej wiązać i pewnie już pół miasta przeleciał ( a tak spokojnie wygląd). Tracę z nim czas natury nie oszukam skoro to seksoholik a z pewnością nim jest bo przecież stałego zwiazku nie skosztował to jego kurewska natura prędzej czy później da znać i mnie zdradzi. W ogóle to niech się sztuki być w związku uczy na jakiejś innej pannie. b) coś z nim musi być nie tak, może to transwestyta ( choć wygląda jak prawdziwy facet), może jakiś policjant go zgwałcił jak bł chłopcem, może ma mikroskopijnego penisa i się kobiet wstydził ( skoro tak to dlaczego ze mną się spotyka, czyżbym była aż tak brzydka, że uznał, że ma u mnie szansę), coś z nim musi być nie tak - muszę spierdalać póki mam jeszcze szansę c) skromny spokojny facet, nieśmiały romantyk - pewnie źle do tej pory trafiał. Może jest wartościowy hmm i co jaj mam z nim zrobić. Uczyć go życia w związku, dotykania kobiety - wszystkiego czy sobie dupy lewusem nie zawracać. Przecież jak on się zakocha a ja nie to facet się już w ogóle do kobiet zniechęci, zniszczę mu życia z drugiej strony gdzie ja takiego oddanego znajdę, d) Że niby bez seksu 30 lat????????????? W sumie niejednego znam prawiczka To byłyby pierwsze myśli,które przyszłyby mi do głowy

Gość amalgate
za kojota lewusa to Cie będzie miała za pisanie "weźmnie" skąd Ty takie słowo wziales? poruszaj tyłkiem, sprawdź czy woli szybciej czy wolnie,a powiedz jej po wszystkim,że to był Twój pierwszy raz, chyba,ze nie chcesz mowic wcale,a ona tez nie spyta to ok. z reszta na 1000% i tak wrocicie do tej rozmowy za kilka miesiecy/lat, jesli wziac bedziecie razem:)

Gość aally
ja swojego ukochanego rozprawiczyłam. To nie wstyd

Gość Lorrt
to rzeczywiscie troche zenada. nie chcialbym takiego frajera

być prawiczkiem to plus a nie minus :) najlepiej jest być szczerym wobec osoby z którą się wiążemy

Twój facet też miał 3 dychy na karku? Autorze tylko się do mnie nie zrażaj ja też z tych cnotliwych

I oto ukazał się nam lewus we własnej kojociej osobie

Gość sassssssssssssssssss
ja bym się cieszyła! znajdz dziewice :)

Gość tylko z czego sie cieszyć
jak ktoś nie był atrakcyjny dla nikogo od tej 15 do 30? Przeciez jakby był fajny to jakaś dziewczyna sama by się zakręciła i miałby za sobą związek

Gość czy ja wiem ....
Mój facet ma 25lat i również do tych lat był prawiczkiem.nie sądzilam ze może nim być. Może troszke był mało męski .... Chociaż jest bardzo przystojny. Regularna silownia.jak siadał to kolanko przy kolanku trochę jak gej. razilo Mnie to na początku. Ale po seksie powiedział ze był prawiczkiem. Wszystko mi sie rozjaśniło. Ale powiem Wam ze kochaliśmy sie dopiero dwa razy .... Bije na głowę mego byłego chłopaka :-D pieści mnie perfekcyjnie odlatuje wręcz. Także chyba złapałam boga za nogi.

Gość czy ja wiem ....
Jest czuły opiekunczy. Został po prostu wychowany tak,aby nie puszczać sie na prawo i lewo a ze jest przystojny i lubi podróżować z kumplami to często opowiadał o różnych sytuacjach z kobietami jak sie garną do seksu. On każdej mówił ze musi poczuć chemię. Także nie wkładajcie ludzi do jednego worka. Bo można często myśleć pozorami

Gość sasssssssssssssssssss
no właśnie! to że ktoś jest prawiczkiem bądz dziewicą nie znaczy, że nikt ich nie chciał! Może tak być, że oni z nikim nie chcieli iść do łożka! Niektórzy czekają na miłość, a dopiero potem sex! Kobiety, wolą prawiczka niż takiego co miał codziennie inną w łóżku! Chyba, że one też tak robią, to wtedy wolą dziwkarza :p

Gość to musi zacząć zarabiać
tak z 8000 na miesiąc i będzie miał :classic_cool:🖐️

Gość czy ja wiem ....
To musi zacząć o siebie bardzo dbać. BARDZO. Każdy potrzebuje bliskości.

Gość czy ja wiem ....
Ale nie traktujcie prawiczków jak zło konieczne. Teraz 12 latki zachodzą w ciąże to dziwi fakt ze istnieje 25letni prawiczek. Parszywe mamy czasy. A tacy ludzie to perełki. Oczywiscie nie mam tu na myśli tych,którzy są bardzo zaniedbani,źle wychowani przez rodziców,czy z jakiejś patologii. Gdzie trudnośc im sprawia rozmowa z kobietą i zamiast ja podrywać ,jakoś sobą zainteresować to oni nawijają o erze mezozoicznej która miała wpływ na atmosferę i powłokę ziemi. To co sie dziwicie :-)

Gość dziewczyno ciebie oderwało
od reala :D " nie mam tu na myśli tych,którzy są bardzo zaniedbani,źle wychowani przez rodziców,czy z jakiejś patologii. Gdzie trudnośc im sprawia rozmowa z kobietą i zamiast ja podrywać ,jakoś sobą zainteresować to oni nawijają o erze mezozoicznej która miała wpływ na atmosferę i powłokę ziemi" fajny facet nie będzie sam do 30. nie ma szans. nawet do 25. jakaś dziewczyna sama go sobie poderwie albo on kogoś pozna. Tylko taki jak w opisie może zostać prawiczkiem 25+

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Ja znam takiego, co ma 32 lata, jest ZAJEBISTY, ale sam. Nie wiem, czy jest prawiczkiem, ale przypuszczam, że to bardzo możliwe, bojest religijny. Zdarzają się super ludzie, którzy po prostu czekają do ślubu :) I popieram, to perełki.

Gość ty znasz takiego
jak blisko? Bo co się okaże jakbyście znali się bliżej? Przecież to że ktoś nie znalazł sobie nikogo do 32 lat to dziwne. Facet może być fajnym znajomym ale nie facetem w związku. 32 latek który nie potrafił kogoś poznać przez ostatnie 12 lat? W szafie go trzymali? Fajni ludzie nie mają takich problemów z poznawaniem. Przecież ten okres między 20 a 30 to będzie okrs najintensywniejszego rozwoju towarzyskiego i wiązania się w pary. Wy sięfiksujecie na jakiejś jednej cesze i jesteście happy. Dziwaczne podejście. Same pewnie macie związki na koncie.

Gość myszaaaaaaaaaaaaaaaaaa
Jest moim przyjacielem, znam go dobrze. Poza związek nie zawsze równa się seks, można być w wielu związkach i być prawiczkiem.

Gość wpierw piszesz
jak to jest sam i pewnie prawiczek ale że nie wiesz bo znajomy. Teraz że przyjaciel i miał pełno krótkich związków. Zdecyduj się :O