Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość popo12445457

Bolerioza to wymysł,a nie choroba!!!

Polecane posty

Gość popo12445457

jak choroba mozna nazwac,cos co nie ma konkretnych objawow,ani dowodow na jej istnienie,bo testy sa bardzo drogie,niemiarodajne,nie daja 100% pewnosci co do choroby,a z nfz nie mozna dostac skierowania na badania,tylko prywatnie ,wiec nabijaja sobie kase na fikcyjna choroba,ktorej nikt nigdy nie widział w swoim organizmie,ale przeciez kazdy objaw mozna do niej dopadowac,bo jej objawy sa bardzo rozne,niby od bóli stawow,po bole głowy,dosłownie wszystko goraczka,rozwolnienie,nerwica,choroby psychiczne... ona nie istnieje wymysł,tych co te drogie testy produkuja i zarabiaja na naiwnych ludziach

Gość popo12445457
przeciez borelioza,to po prostu moze byc rownie dobrze kilka roznych chorob jednoczesnie,a nie jedna choroba,na ktora mozna zwalic wine na wszystko!!!niewidzialna jakas,tajemnicza,zjawa..z tej choroby

oczywiscie ze ta choroba istnieje i daje objawy ale nie zawsze lekarze sa w stanie ja rozpoznac co jest jeszcze gorsze dla pacjenta.jest to choroba nie uleczalna mozna tylko zatrzymac jej rozwoj dlatego wazny jest tu czas.moze sie ona ujawnic dopiero po kilku miesiacach do kilku lat

Gość kisdrr
NIACHNIACZEK DAJ MI DOWOD ze jest nieuleczalna,bo jak słysze takie banialuki,to i sie niedobrze robi,moja znajoma leczyła sie pół roku i sie wyleczyła,zdrowa jak ryba,nic jej niedolega,

Gość pod koniec sierpnia
mialam jakis czerwony slad i chyba ugryzl mnie kleszcz, bynajmniej swedzialo, lekarz to obejrzal i kleszcza nie stwierdzil, ale ja kilka dni wczesniej zabilam cos w lazience po sciagnieciu ubran co by moglo tak wygladac i od ok. konca pazdziernika dziwne rzeczy zaczely sie ze mna dziac.. bole stawow,migreny, bole serca, chyba sie smigne znow do lekarza, chco juz tam bylam i dostalam lekarstwo na bol kregoslupa

jest w mojej miejscowosci jedna osoba ktora jest chora na ta chorobe i nie da sie jej wyleczyc poniewaz ma zaatakowane wszystkie narzady wewnetrzne da sie tylko zatrzymac jej rozwoj.

Gość do nachniaczek
Ta osoba nie może się wyleczyć, ponieważ nie zareagowała przy pierwszych objawach. Nie pamiętam już dokładnie po jakim czasie nie da się jej wyleczyć (znam taką osobę, która nie może się wyleczyć). Jednak jak szybko uda się do lekarza i ten dobrze rozpozna chorobę jest wpełni uleczalna (znam takie 3 osoby w tym jedną, którą kleszcz ugryzł 3 razy i 3 razy chorowała)

u tej osoby to akurat bylo tak ze lekarz postawil bledna diagnoze i dopiero pozniejsze wyniki pokazaly ta chorobe :(

Gość idz dziecko do szkoły lepiej
moja koleżanka miała kiedys zdarzenie ,że ugryzł ją kleszcz Wyjęła go pielęgniarka a kolezanka dała tego kleszcza do badania i okazało sie ,że jest nosicielem boreliozy !Wiec uchroniło ją to przed różnymi dziwnymi konsekwencjami !A z ciebie to jakas popierdółka

Gość kamilla1978
Osoby, które zmagają się z tą chorobą na pewno nie podzielą Twojego zdania, że bolerioza jest wymysłem. Na pewno warto się chronić przed kleszczami i pająkami niż potem cierpieć przez lata. Profilatyka nie kosztowna, wystarczy przed każdym spacerem użyć na przykład czegoś takiego http://vitamarket.pl/p11496-MUGGA-DEET-SPRAY-Na-komary-ORYGINALNY-tylko-1999-zl-75-ml.html

Gość kamilla1978
Osoby, które zmagają się z tą chorobą na pewno nie podzielą Twojego zdania, że bolerioza jest wymysłem. Na pewno warto się chronić przed kleszczami i pająkami niż potem cierpieć przez lata. Profilatyka nie kosztowna, wystarczy przed każdym spacerem użyć na przykład czegoś takiego http://vitamarket.pl/p11496-MUGGA-DEET-SPRAY-Na-komary-ORYGINALNY-tylko-1999-zl-75-ml.html

Gość kamilla1978

Gość Trussskaweczkaaa
Ja chorowalam na bolerioze bralam leki prawie dwa lata i nie mam pojecia jak ja zlapalam dowiedzialam sie przypadkiem slablam w oczach nie bylam w stanie nic zrobic sama wiem co to znaczy dlugo lezalam w szpitalu ale wyszlam z tego duzo mnie to kosztowalo duzo lekow bralam a po 2 latach bylam juz zdrowa

Gość kamilla1978