Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość tfkdgjgkl

jak myslicie gdzie szukac???

Polecane posty

Gość tfkdgjgkl

Otoz skonczylam technikum ekonomiczne ale na studia nie poszlam. Szukam pracy ale niestety nie moge znalezc nic nawet w sklepie bez zadnego doswiadczenia. Za nie dlugo moze up bedzie mial kase na staze ale doradzcie mi gdzie w mojej sytuacji najlepiej szukac? bo gdzies w urzedach to trzeba studia zeby potem zostawili, w sklepie wieksze szanse ale wiadomo jak w sklepie. Kiedys taka babaka powiedziala mi ze spozywczaka kolo nas ze jak niec nie znajde to oni moze wzieli by mnie na staz ale nie wiem czy to bedzie dobry wybor:( co mam zrobic/ ta pierwsza prace naprawde ciezko znalezc:9 kazdy szuka z doswiadczeniem:( poradzcie mi cos

Gość z tym glaskaniem brzucha
zadna praca nie hanbii,w tym czasie bedziesz szukala dalej i znajdziesz cos lepszego :) powodzenia

Gość zatrzask
spróbuj się zahaczyć jako pomocnik hydraulika, elektryka lub dekarza, większe pieniądze zarobisz i normalnego zawodu się nauczysz

Gość tfkdgjgkl
hehe hydraulika?:P wiesz tylko ze ja jestem dziewczyna:P

Gość tez szukam pracy
Ja mam ten sam problem, ale ja tylko po liceum jestem mam średnie. I też na początek bym chciała do jakiegoś chociaż sklepu, ale kurcze nie mam doświadczenia. Nie chcą mnie. Zainwestowałam w książeczkę sanepidu, ale no i tak lipa. A do marketu na kasę to chcą sobie studentów, albo niepełnosprawnych i bądź tu mądry.

Gość tfkdgjgkl
no ja po technikum tez mam srednie wyksztalcenie tyle ze mam zawod ale doswiadczenia nie mam a to teraz jest najwazniejsze:( A jak z ta ksiazeczka? jak to sie zalatwia? mozna to dopiero zrobic jak juz bede miala gdzies ten staz zapewniony?