Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Tym razem to znowu ja/

wyszedłem na papierosa i podsłuchałem rozmowe matki z synek

Polecane posty

ok 10-11 lat: - no jak gdzie? w szkole ją znajdziesz(chyba chodzilo o pedagoga)... - ee no nie wiem' - no co nie wiesz! idziesz poszukac teraz ! - ale po co? -jak to po co?! po zaświadczenie złamasie jeden! (w tym momencie zauważyła mnie i juz innym głosem) - to wązne musisz isc ja znaleźć synku :D:D::D:D:D:D::O

Gość ajknsxajksxnj
Nie ma to ja wrzucać posłuchane rozmowy na kafetertie. Co za ludzie 💤

Gość ajknsxajksxnj
Nagraj swoją matke jak sra i wrzuc filmik

Gość uga czakka
i jaki moral mamy wysnuc z tej historii? o wyzszosci bezstresowego wychowania nad surowym? o tym ze ludzie sa mili tylko na pokaz? a moze o szkodliwosci palenia?

nie chwale sie tylko oznajmiam fakty. nie plotkuję tylko informuję(jak najszersze grono osób...zaczynając zdanie od "a wiesz że ta z pod dziewiątki to...") a pudelek to moja strona startowa w przegladarce...

aaa no co do morałów to każdy wyciągnie juz sobie sam... ciekawi mnei tylko jakie wzorce ów młody człowiek zapamieta i wyniesie z domu..i jak będzie odnosił się do innych ludzi, swojej partnerki, zony dzieci...:D

Gość uga czakka
no coz,pewnie zwiaze sie z kobieta, ktora na kazdym kroku bedzie mu powtarzac "ty zlamasie", "miekka fajo", "sflaczala parowko", a on bedzie z masochistyczna przyjemnoscia to znosil, bo z inna mila dziewczyna nie bedzie potrafil stworzyc szczesliwego zwiazku:P