Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dzisiaj są andrzejki

ile zapłaciłyście za fotelik do auta ?

Polecane posty

Gość dzisiaj są andrzejki

ile Was kosztował fotelik dla dziecka do auta ? Szczególnie mnie interesuje "drugi". czyli nie taki dla noworodka, tylko dla niemowlaka ok. 6 - 7 miesięcy zycia. Widzę w internecie, ze są nawet takie po 8 stówek. Też tak dużo dałyscie?

Nie, ja za uzywany (ale sie okazalo ze uzywany byl tak ze metka zostala i wygladal jak nowiutki) zaplacilam 150 pln. Pierwszy byl w komplecie z wozkiem, 3 w 1 tzw kubelek.

Gość ja 170 romer king używany
licytacja to była...

Gość wredna małpa27
400zł

Gość mama wojtusia
800 zł za maxi cosi tobi

Chicco - 460 zl. Będzie słuzyl teraz drugiemu bo jest w swietnym stanie a dla córki kupimy juz większy.

My zapłaciliśmy 850zł, ale to fotelik Romer'a, miał 4 gwiazdki w testach bezpieczeństwa i był bardzo przyjazny dziecku, nie oszczedzaliśmy na tym, tym bardziej, że planujemy następną dzidzię;)))

Gość braqkus mozgus
35 w licytacji romer king ale to bylo 3lata temu. szczerze w licytacji spokojnie do 100 mozna pozadny uzywany kupic i kilka stow w kieszeni

300żł, Maxi Cosi Priori. Miał wiecej punktow,niz Tobi, wiec wolalam wydac mniej (przy tym byc "mniej modna" :P) , a wiedziec,ze dziecko bedzie bezpieczne. sprawdza sie w 100%.

470 zł za nowy Maxi Cosi. akurat trafiłam na super promocję, następnego dnia kosztował prawie dwa razy tylle :D

u nas to raczej nie moda, a polecił nam ten albo Romer kolega, który ma sklep z fotelikami no i zdecydowałam się na tobi, bo do Romera nie byłam przekonana, ale już wiem po opinii innych mam, ze jest ok

Gość bunia/////// grr
Britax zapłaciłam za niego jakieś 22 euro na wyprzedaży.

Gość dellicje
50 złotych, uzywany na wystawkach poniemieckich

Gość .P A U L I N A .
750zł - MAXI COSI PRIORI XP

Gość nie czytałam wszystkich wpisów
ja miałam 4baby za 120zł z przesyłką, nowy

za pierwszy niecałe 200zł, czego teraz żałuje bo nie jestem zadowolona.. nastepny fotelik jesli będzie pasował do samochodu i jesli dziecko jego zaakceptuje to będzie CYBEX Pallas za ok 1000 zł..a jak nie to jeszcze mam 5 rezerwowych od 700 zł... wszytskie po 4 gwiazdki

Gość tammmta
romer king plus, ale nie wiem za ile. 600 moze 700 zł

Gość no ja bylam w identycznej
recaro young sport 750zl

Gość rany ale wydalyscie duzo
kasy na foteliki... jezu zeby za fotelik dac 1100zl? szok. ja kupila wozek 3w1 za 800zl i w tym byl fotelik. ale tak szczerze wam powiem to nie chce mi sie wierzyc ze wszytskie macie te swoje maxi cosy i romery czy jak to sie tam pisze, niektore z was zmyslaja :D

Gość madzialena7666
ja wlasnie kupowalam w poniedzialek - maxi cosi Pearl bo pasuje do bazy ktora mielismy od maxi cosi cabrio - zaplacilam 214 eur to bedzie pewnie ok. 900 zl

Gość hehehio
a to czemu nie wierzysz, woiele osób takie ma, widzę to w sklepach i u znajomych myślisz, ze te tanie sa bezpieczne, to grubo się mylisz

Romer 0-13kg około 700 zł, teraz właśnie muszę kupić następny i się zastanawiam jaki. Uważam że fotelik samochodowy jest ostatnią rzeczą na której można oszczędzać! Tu chodzi o bezpieczeństwo dziecka.

Gość Kapa świata.
My mamy Casualplay Beat S. Daliśmy za niego 850 zł. Kupiliśmy nowy. Co jak co, ale na bezpieczeństwie dziecka oszczędzać nie mam zamiaru. I od razu uprzedzę - nie wywalam mnóstwo kasy na różne nowości i nie potrzebuję drogich oryginałów, ale fotelik postanowiliśmy kupić porządny i do tego nowy. Nawet nie zdajecie sobie sprawy ile tych używanych fotelików jest powypadkowych. I choć na pierwszy rzut oka wyglądają dobrze to nawet przy najmniejszej stłuczce mogą zabić Wasze dziecko. Ostatnio w Kauflandzie był fotelik za 150 zł to sorry, ale jak go widziałam to nawet psa bym do tego nie wsadziła.

Gość mireczkaa
ten drugi to Roemer i kosztowal 1200zl. Ale chcialam z bawelny, zeby sie corce pupka nie pociła :) wole wydac wiecej na fotelik niż na firmowe ciuchy dla małej. Tym bardziej, ze auto mamy dosc bezpieczne, wiec i fotelik jest dobry.,