Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość prawdziwainnndiankazkafe

wiecie ja mam nadzieję, że ta Agnieszka Śmieszka

Polecane posty

Gość prawdziwainnndiankazkafe

moze sobie pozwolic na domek w Australii bo tak może być dla rodziny królewskiej - no wiecie jakaś tam Indianeczka z Polski,a tak? Co ona wyprawia. I jeszcze jest poszukiwana przez policję. Ja też sie dowiem. Toteż z Polski się nie ruszam i tyle. A ona? I tyle. Nie wjeżdża do USA. Do Niemiec też jak dla mnie. Zostaje jej Anglia i ...rodzina królewska. No cóz... nie nalezy zaczynać z dzieckiem diabła, które jest uratowane CUDEM ZA TĘ GŁUPOLOWATĄ KSYWKĘ bo jakbym wiedziała to po mnie. Znaczy po mnie - pojechałabym wymierzyć sprawiedliwość, a tak? Bo wiecie ja i ksywki. Najpierw w domu - no więc właśnie - i dlatego siedzę sobie w Polsce i naprawdę nie ciągnie mnie na zachód. A do Afryki też. W ogole. Muszę trzymać z matką i babcią bo po mnie. Tyle rozumiem. A życie mi miłe. A wiecie czemu? Bo bym skończyła bez sensu. Mogę skończyć jedynie pokonana przez NIEULECZALNĄ chorobę albo ze starości. Morderstwo za kainową kasę. Z tych pieniędzy nikomu nic DOBREGO nie przyjdzie - wieczne potępienie. Ja bo IDIOTYCZNIE straciłam stała pracę, teraz ledwo z życiem uszłam, a co dalej? Znowu to samo? I wszędzie lesby z Niemiec. ANI STAŁEJ PRACY - bo czemu sie nie dam. Gdyby były stałymi pracownicami to OK, mają swoją lesbią racje, a tak? I tyle :(

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować