Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dlaczego z dnia na dzien

Chamski chłopak ;/. Poradzcie proszę i pocieszcie mnie:(

Polecane posty

Czy on coś przede mną ukrywa? Poznaliśmy się 4 miesiące temu.Był jeszcze wtedy ze swoja dziewczyna i zerwał z nią po krotkim czasie od naszego poznania.Byli razem krotko bo okolo 2 miesiace.dziewczyna ma problemy psychiczne ale on taki niby czlowiek dobre serce i uwaza ze to egoistyczne ją zostawić z sama sobą :/ Żeby bylo jasne, ona sobie sama stwarza problemy , manipuluje ludzmi ale zeby iść do psychologa chociażby - nie ma mowy. Pomocy nie chce, izoluje sie od ludzi jednocześnie uważając się za świetną dziewczynę a to wygląda komicznie... Chce zwracac na siebie uwage caly czas itp. Irytuje mnie to.Wypisywała do niego ale był nieugięty, mówil ze nic do niej nie czuje.Ostatnio kontakt sie poluzował, widzę że on mnie tak jakby unika, nawet nie patrzy w moja strone!ona wrocila do pracy, dalej do niego pisze,a on rzekomo nie chce miec z nia kontaktu - tylko ze dzisiaj patrze a on lubi jej statusy :/ w jego przypadku to dziwne bo rzadko klika lubie to. pisze o tym bo ma mentalnosc dziecka z jednej strony . zalamie sie chyba . prosze napiszcie mi cokolwiek..

Gość no ro to
no makabra "on lubi jej statusy" :O Pokolenie Facebooka.

no właśnie to ma znaczenie, bo on jest jaki jest ale facebooka traktuje poważnie że tak powiem :o siedzi dluuugo zastanawia sie oczywiscie bardzo powaznie co zrobić co dodać co nie, lubie to klika rzadko,ale i ona u niego i on u niej robili tak gdy byli w związku,a faktycznie tresci takie ciekawe ze mozna kliknac lubie to :/ mam wrazenie ze ma z nia kontakt albo podswiadomie cos do niej czuje. ona do niego tak ale on mowil ze nie...

pozatym spodobałam mu się, byla wymiana usmiechow ,spojrzen,zauroczylam sie w nim a on tak z dnia na dzien! co robic? czuje sie strasznie

Gość no ro to
a wy w ogóle jesteście razem czy nie? Bo wymiana spojrzeń i uśmiechów to jeszcze nie związek. A że ty się wkręciłaś to nie znaczy że i on też.

zapomnialam napisac:o zerwał z nią bo twierdzil ze spodobalam mu się a ten zwiazek nie mial przyszlosci i nie chce juz z nia byc

po pierwsze - zapoznaj się z prawidłowym znaczeniem przymiotnika ''chamski'' po drugie - dorośnij po trzecie - jak można w ogóle interesować się takim tępym baranem jak omawiany facet? Nie boisz się że w ewentualnym związku rzuci Cie dla pierwszej lepszej która mu się spodobała na ulicy? Lub co gorsza zaznaczy u kogoś na facebook'u ''lubie to'' ? :o :classic_cool: po czwarte - na miejscu jakiegokolwiek faceta ktory ma styczność z taką frustratką jak ty, gdzie jeszcze nawet nie było mowy o związku żadnym ani o czymkolwiek między wami a ty już zasypujesz go pytaniami odnośnie byłej czy aby na pewno wszystko skończone - wiałabym gdzie pieprz rośnie :classic_cool:🖐️

Dlaczego sadzisz ze jestem frustratką. Spodobał mi się bardzo i mi odwala zdaje sobie sprawe z tego,a to inna działka wgle . Moge mieć faceta bo na powodzenie nie narzekam ale chce takiego na którego widok serce mi skacze,mysl o nim powoduje szeroki usmiech na twarzy. On i tak z nia by sie rozstał,nie bylam bezposrednia przyczyną zerwania

Dlaczego sadzisz ze jestem frustratką. nie sądzę, to wynika tylko z Twojej wypowiedzi i sposobu w jaki przedstawiłaś sytuację. Jaka jesteś nie wiem, bo równie dobrze może być to kolejna debilna prowokacja :) A takie zdanie mam o laskach które ledwo co wchodzą w znajomość z nowym facetem a już wypytują o inne, boją się i są o nie zazdrosne - frustratki :)