Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość margaretta from Kraków

co na gwiazdkę facetowi....

Polecane posty

....z którym jestem ponad 3 lata? wiek 32 lat praca własna firma IT (przy czym żadnych koszul, spinek ma tego w cholerę) w tym roku spędzimy skromne święta, więc prezenty także skromne tak do 200 zł

Gość KULTURALNYBARDZO
nic mu nie kupuj

:) wiadomo krakusi to sknery w superpharm wyczaiłam świetne promocje w perfumach i myślałam by tam mu coś wytrzasnąć tylko tych perfum też ma doradźcie please portfel skórzany nowy? to coś na wizytówki??? co????

grudzień to ciężki okres mam 5 rodzeństwa, ci z kolei mają dzieci (łącznie 9 - cioro) więc 1300 poszło na same prezenty więc na niego zostało 200 zł :)

iphony ma 2 :( on ogólnie wydaje sporo kasy na odzież, kosmetyki czy takie nowinki jak iphony

:) striptiz był dzisiaj na parkingu - oczywiście w samochodzie, był zmrok.... (17.00) domyślcie się co było dalej :) zajmijmy się tematem CO?

Jak siedzi w IT to może nowy duży PenDrive. Zawsze się przyda. Są różne, czasem nawet w ładnej zdobionej obudowie.

Gość kukuruznica
może fajny kubek termiczny na kawę?

kubki termiczne w domu są 2 i stoją w szafce od roku, czy nawet więcej, pendriva nie kupię mu, gdyż są porozrzucane po mieszkaniu i podczas generalnych porządków stale się na nie nacinam, a i tak najważniejsze info ma na 2 pendr z którymi się nie rozstaje myślałam by kupić mu krem do twarzy, gdyż używa moich, mówi że ma wysuszoną skórę twarzy, - zapewne od goarek ale co jeszcze? porfwel - nowszy model?

eeeeee, najgorzej z takimi co wszystko już mają, a kum mu i sobie dwa bilety gdzieś gdzie lubicie chodzić a dawno nie byliście może teatr jak lubi, a może weekend gdzieś w hotelu nad morzem - jak pracuś to dobrze mu zrobi taki odpoczynek a jak lubi takie kremy i takie klimaty to jakiś zabieg SPA na tę twarz z masażem (upewnij się że masuje kobieta)

hah rozgałęziacz ma on ze wspólnikiem mają sporą tą firmę więc wydaje mi się i widzę że wszystko co powinni mieć mają, w pracy i w domu niedawno otrzymałam "premię" z pracy za wyniki 3 dni w Paryżu, 5*hotel, kieszonkowe 200 dolarów na dzień (bo firma amerykańska w której pracuje) i termin do wykorzystania 1 kwartał 2012, więc lot zabukowany 31.12 - 2.01 kupię portfel, bądź skórzaną teczkę na laptopa, gyż stara teczka, wysłużona woła o pomstę

Gość a co myslicie a takim portfelu
ja wlasnie mysle o takim portfelu z dedykacja http://moda.allegro.pl/puccini-twoj-grawer-portfel-meski-gratisy-i1915476709.html co myslicie ???? sa firmowe tez wittchen ale kosztuja praktycznie dwa razy tyle, mnie akurat nie stac ale moze autorka by sie skusila http://moda.allegro.pl/portfel-meski-czarny-wittchen-grawer-dedykacja-i1951955857.html natomiast doradzcie czy ten pierwszy tez juz bedzie porzadny?

fajne te portfele tylko czy one się zapinają ( w sensie: czy można je przypiąć by zamknąć - on nie lubi takich nie zapinanych) portfele fajne, eleganckie, a puccini tani :) czy to skóra naturalna? ...pomyśleć że przez 6 lat należałam do greenpeace

puccini się zapina :)

wyję i wrzeszczę co noc w bardziej komfortowym miejscu next suggestion

Elektroniczną ramkę, na którą wgrasz Wasze zdjęcia. Postawi sobie na biurku w pracy. Piszesz, że na rzeczy, których potrzebuje wydaje sporo kasy. Twój prezent powinien być bardziej osobisty. Coś, co będzie mu przypominało o Tobie. Portfel kupi sobie taki, jaki lubi. Sam dostałem kilka portfeli, a i tak noszę ten, który sam sobie kupiłem.

po co sztuczną - zadawala się żywą hah

LOMU! jesteś genialna :):) siostra, kiedyś przyjechała na parę dni do Pl i widziałam to u niej, ba nawet zdjęcia oglądałam, jak się żyje w tych stanach super pomysł a gdzie to kupić?

genialny*

:) hah już wszystko wiem

Gość sdasdad
sztuczna vagina na samotne wieczory hahahaha

Gość sdasdad
Ktos juz wpadl na tem wspanialy pomys przede mna, jaka szkoda