Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Taki jeden mąż

Małżeńskie łoże a dzieci w nim

Polecane posty

Gość Taki jeden mąż

Sytuacja wygląda tak że mam 2dzieci. 2i4lata cały tydzień ciężko zapierdalam. Po całym tygodniu jedynie niedzielny poranek mamy z żoną a w sumie moglibyśmy mieć dla siebie. Gdyby nie dzieci. Wracam w sobotę w nocy do domu a w niedzielny wieczór już wyjeżdżam z powrotem do pracy. Żona od maleńkości brała córki do naszego łóżka jak rano wstawały bo wyczytała w jakimś popierdolonym poradniku że to dobrze wpływa na rozwój dzieci i uciesnia więzi rodzinne. A takiego chuja uciesnia! Przyjeżdżam w ok.3w nocy do domu to ona śpi. Rano się budze to już kurwa o 6rano dzieci biegną do naszego łóżka! Żadnej chwili prywatności!!! Gdzie w tym wszystkim jestem ja i moje potrzeby?! Mnie żona ma totalnie w dupie:( sexu to już chyba półtora roku nie było a ja już kurwicy dostaje:( nie żebym był jakimś chujem co dzieci nie kocha bo kocham bardzo i poświęcam im każdą wolną chwilę ale kurwa ileż można wytrzymać!!? Chociaż pierdolony niedzielny poranek chciałbym spędzić z żoną a ona mi to kurwa zabiera;-( ja tak dłużej nie wytrzymam czuje się jak zbity pies;-( teraz jestem tylko rodzicem a mężem już nie??! Jak tak dalej będzie to wezmę rozwód,bo na chuj mi taka żona? I dlatego uważam że kurwa łóżko rodziców to tylko i wyłącznie łóżko rodziców i nie powinno w nim być dzieci i kurwa nie przemawiają do mnie jakieś porady wychowawcze co żona se wyczytała chuj wie gdzie:-( czy to ja mam rację czy żona? Jak to wygląda u was?

Gość Taki jeden mąż
Nikt nic nie powie?:(

dzieciaczki nie powinny spać w małżeńskim łożu rodziców . Małe -w łożeczku obok ,duże ( 2+) w swoim pokoju

Gość Taki jeden mąż
Jak dzieci były malutkie to tolerowałem to bo wiadomo nakarmić trzeba w nocy nad ranem ale to już nie niemowlęta! Mają swój pokój i swoje łóżka. Ile ja mam niby kurwa czekać!? Ona je specjalnie chyba bierze żebym jej się do d.. Nie dobierał!

Gość Taki jeden mąż
No tak już mi zmęczenie wali na łeb:( kurwa pisze normalnie a dupa mniej wulgarne z kropkami. Wypowie się ktoś jeszcze?

Gość jak się ma małe dzieci
to trzeba ich pilnować. Skoro wstają o siódmej czy o której tam, a mają 2 i 4 latka, to nie można se spać dalej i pozostawić ich samych sobie, tylko albo iść do nich i się nimi zajmować, albo wziąć je do łóżka i poleniuchować jeszcze chwilę, choć w mniej komfortowej atmosferze i tyle. Jest też trzecie wyjści: wynajmijcie nianię, żeby zajmowała się dziećmi do czasu aż się wyśpicie.

Gość Taki jeden mąż
Jak ona je w takim wieku bierze do naszego łóżka to mi to nie podchodzi pod macierzyńską miłość tylko pod jakąś pedofilie zboczenie:(

Gość znajdz sobie kochanke
proste! albo jej powiedz ze jak tak dalej bedziecie zyc bez seksu to koniec waszego malzenstwa! :D

Gość cos nie taakk
tutaj nie szczedzisz ostrych slow i mowisz wprost o co chodzi, a zonie nie mozesz tego powiedziec?!

Gość ELCIAMANA
Moj tata tez cale zycie w biegu pracowal a w domu tylko na weekendy. Podczas tygodnia spalam z mama w lozku, bo bylo tak razniej, do 17 roku zycia.

Gość ELCIAMANA
Ja nie potrafie zrozumiec jak mozesz myslec ze twoja zona jest jakas zboczona. To normalna rzecz spac z rodzicami

Gość Taki jeden mąż
Już jej pytałem do jakiego wieku je zamierza brać do łóżka to stwierdziła że jej mama pozwalała nawet jak miała 12lat. Tylko że zapomniała o jednym szczególe. Jej ojciec był codziennie w domu i mieli z jej matka więcej czasu dla siebie

Gość cos nie taakk
nie, to nie jest normalna rzecz

Gość Taki jeden mąż
Żadnej kochanki szukał nie będę bo nienawidzę zdrady jak już to rozwód i ewentualnie ktoś inny bo tego się nie da dłużej wytrzymać:( samo straszenie rozwodem też chuja daje ja swoje a ona dalej swoje

Gość Taki jeden mąż
Elcia zrozumiem że jak ojca nie było ale chyba mi nie wmówisz że nawet jak był to do17r. życia spałaś z nimi w jednym łóżku?!!!