Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...
Zaloguj się, aby obserwować  
Gość PseudonimOko

Niespelniona milosc...? Pomozcie!

Polecane posty

Gość PseudonimOko

Taka oto moja historia...: 5 lat temu bylem zwiazany z siostra mojego najlepszego przyjaciela ale nam nie wyszlo poniewaz jak ona sama pozniej przyznala byla ''mloda i sama nie wiedziala czego chciala'' teraz ja jak i ona jestesmy w stalych zwiazkach lecz oboje bez zareczyn i teraz zaczynaja sie komplikacje... Znamy sie od wczesnego dziecinstwa i zawsze byla bliska memu sercu jak i ja jej (nawet gdy byla juz z innym dostalem wiadomosc od niej ze mnie kocha...) Z moja obecna partnerka uklada mi sie berdzo dobrze (jej z nim tak samo) ale... gdy spotykamy sie kolezensko za kazdym razem czuje ze chcialbym jeszcze raz sprobowac i potem nie moge przestac o niej myslec. Widze po niej ze czuje to samo ale oboje nie chcemy ranic innych. Kiedys juz bedac z innymi chodzilismy na spacery trzymajac sie za rece (wiem ze to dziwne ale coz :P) i teraz znow niedawno wrocilem w rodzinne strony, spotkalem ja u przyjaciela i poszedlem porozmawiac z nia, od slowa do slowa zaczela sie glowa do mnie przyulac... Ja juz sam niewiem, niemam pojecia co robic? jak to odbierac? co myslec?

Bądź aktywny! Zaloguj się lub utwórz konto

Tylko zarejestrowani użytkownicy mogą komentować zawartość tej strony

Utwórz konto

Zarejestruj nowe konto, to proste!

Zarejestruj nowe konto

Zaloguj się

Posiadasz własne konto? Użyj go!

Zaloguj się
Zaloguj się, aby obserwować