Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość hhhhhhh

W zalewie tematów o niespełnionej miłości - optymistycznie

Polecane posty

Gość hhhhhhh

czy ktoś może jest szczęśliwie zakochany? czy może jest szczęśliwy w swoim związku? miłość jest taka piękna, a ja właśnie się zakochuję z wzajemnością widziałam go ledwie parę godzin temu i już tęsknię! czy jest tu ktoś szczęśliwie zakochany? dajmy innym nadzieję! kiedy miałam 20 lat, poznałam faceta prawie 5 lat starszego, zakochałam się ogromnie z wzajemnością, jednak dość szybko okazało się, że mój wybór był błędny. zakochana, tkwiłam w bezsensownym związku, który mnie unieszczęśliwiał. zerwaliśmy, gdy miałam 24 lata. bardzo cierpiałam, byłam najbardziej nieszczęśliwą osobą na świecie. przez następne 5 lat motałam się, poznawałam nowych mężczyzn, ale to ciągle było nie to. nawet specjalnie nie szukałam, jednak tym razem wymagania miałam precyzyjnie określone. wyszłam z założenia, że albo poznam kogoś je spełniającego, albo będę sama, ale nie będę szukać na siłę i być z byle kim, bo to największy błąd, jaki można popełnić. i po 5 latach, kiedy już byłam przekonana, że czeka mnie samotny los, spotkałam JEGO. nie jest ideałem, ale nie ideału szukałam. ma te cechy, które uznaję za ważne i ma to coś. i okazuje się, że można znowu się zakochać jak wariat, nieważne, ile ma się lat. namiętność nie wygasa w nas. nie bójcie się szukać miłości, nie bójcie się chcieć i wymagać. stawką w grze jest Wasze szczęście i warto o nie walczyć. nie można się nigdy poddawać!

Gość kawa ja i czas
20+5=24 WOW!

"kiedy miałam 20 lat, poznałam faceta prawie 5 lat starszego" "zerwaliśmy, gdy miałam 24 lata." "przez następne 5 lat motałam się, poznawałam nowych mężczyzn" oraz "i po 5 latach, kiedy już byłam przekonana" Gdzie tu jest 20+5=24?

Gość hhhhhhh
@kawa ja i czas - prawdziwy bystrzacha z ciebie :D ale się ubawiłam :)

Gość kawa ja i czas
całuję nóżki ustami mojego męża i nisko się kłaniam Wilczyco, mea culpa nie doczytałam

ktoś tu nie umie czytać. zakochała się w wieku 20 lat. zerwała w wieku 24. cierpiała przez 5 lat. teraz ma 29 i jest szczęśliwa. :)

Gość kawa ja i czas
ale to wszystko przez to, że w Krk smog i się zaczadziłam :)

Gość virescens
He He He. Jak się nie ma nic do powiedzenia w temacie szczęścia i zakochania na zabój to przynajmniej komuś należy dowalić za drobny błąd :D "widziałam go ledwie parę godzin temu i już tęsknię!" - też tak mam :-) ,warto było przeżyć wszystko w swoim życiu żeby można było spotkać tą jedyną :-)

Gość kawa ja i czas
a może to zwykła złośliwość, bo nie mam już 24 lat! Auuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Gość hhhhhhh
wiecie, ja się tak nawet zastanawiałam, myślałam, co by było, gdybym nie poznała tamtego, gdybym z nim nie była, jak by się potoczyło moje życie. a teraz się już nie zastanawiam, bo wtedy nie poznałabym obecnego mężczyzny. :)

Gość mi mala z pracy
ja jestem w zwiazku 7 lat, i mysle sobie wlasnie, ze z kazdym dniem jest lepszy i jestem coraz szczesliwsza...

Gość hhhhhhh
ale super :) oby tylko takie były związki :)