Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Armaid

Ile mogę zgrubnąć po ciąży?

Polecane posty

Ile kilogramów mogę przybrać na wadze po urodzeniu dziecka? Teraz jestem w 9 miesiącu i niedługo rodzę. Ważę 63kg a przed ciążą ważylam 58-59kg. Ile mogę ważyć po urodzeniu dziecka (jakby liczyć sprzed ciąży) A ile wy przytyłyście? Przepraszam za wścibskość

to prowokacja??????? bo nie wierzę!! przytyłaś max 5kg i uważasz że to dobrze??? co na to twój lekarz,?? powinnaś przybrać na wadze jakieś 10-15 kg...a nie 5..

Chyba nie rozumiem o co ci chodzi - chcesz zgrubnąć po ciąży? Wypchniesz z siebie 3-4 kilogramowego dzieciaka, wypłyną wody płodowe, a ty uważasz, że będziesz ważyła więcej? Litości. Przytyjesz jak się zapuścisz, ale do tego nie trzeba mieć dziecka.

Gość mala czarna nusia
bardzo malo przybralas.. ja 11kg i dwa dni po porodzie bylam 6kg na minusie juz. przed ciaza 46 w dniu porodu 57 dwa dni pozniej 51kg

Gość mala czarna nusia
ale mam nadzieje ze ty sie pomylilas bo wlasnie ja tez nie rozumiem co to znaczy zbrubnac jak juz to przytyc :)

Gość po ciąży
mam do zgubienia 10 kg, w czasie ciąży przytyłam 17 kg, po urodzeniu córeczki zrzuciłam 7 kg. A tym 10-u wypowiadam wojnę, jestem 4 miesiące po porodzie w waga ani drgnęła, chodzę na fitness, do tego jeszcze warzywna dieta i nic. Jestem już zła sama na siebie Ty przytyłaś tylko 5 kg, to chyba coś nie w porządku, książkowo kobieta powinna przybrać na wadzę od 8-12 kg.