Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość boje sie kryzysu0909

SLYSZALYSCIE, ZE IDZIE DO NAS KOLEJNA FALA KRYZYSU I PODOBNO

Polecane posty

od nowego roku wszystko a zwlaszcza jedzenie idzie bardzo do gory. :( Bardzo sie tego wszytskiego boje... :( boje sie ze nie damy rady sie utrzymac z mezem i co bedzie z dziecmi... mamy dwojke malutkich.

o kurcze , widze ze tylko ja sie przejmuje nadchodzacymi zlymi czasami. :D

Gość Kryzys sie pogłębi
bo Tusk źle rządził,rządzi i będzie rządził Ten zdrajca podnosi aksyzę,podniósł i podniesie podatki likwiduje ulgi chce ratować strefę euro mimo że do niej nie należymy on służy instytucjom finansowym a ludzie go wybrali żeby złego i brzydkiego kaczora nie oglądać Czeka nas kulminacja kryzysu i wszystko zdrożeje Akcyza sie prosi żeby ją obniżyć a ten złodziej wybrańca ludu głupiego ją podnosi bo o oszczędnościach mówi a do swojej kieszeni ani myśli zajżeć i tam oszczędności szukać!? Kłamie tylko na okrągło-ja myśle że to taki hitler tylko się z tym nie obnosi i nie stoi na mównicy i nie krzyczy,ale mentalnie to to samo!

Gość Kryzys sie pogłębi
Jak będzie u nas recesja to Tusk wyciśnie nas jak cytrynę aby ratowac banki!!!!!

jak bedize reesja? Przeciez juz jest. Wszystko idzie w gore!

Gość Kryzys sie pogłębi
Dzieci nasze będą głodować będziemy mieszkać jak szczury przepaść między bogatymi a biednymi będzie rosła co będzie upodabniało nasz kraj do krajów latynoamerykańskich gdzie rządzi paradoks a dzieci umierają z głodu na ulicy i nikogo to nie obchodzi Narkotyki,prostytucja,handel żywym towarem.

Gość Kryzys sie pogłębi
Codziennie obserwuje zachowanie rynków i to co jest to jeszcze nie jest koniec świata,a to co będzie jest już blisko Raptowne wzrosty cen dopiero przed nami.

Gość Kryzys sie pogłębi
zwolnienia zwolnienia i jeszczeraz zwolnienia Jeśli jeszcze macie prace to już wkrótce możecie się zdziwić.

Gość Druga rosja
będzie.

kryzys sie poglebi, no kobieto daj spokoj! moze bedzie zle ale chyba nie az tak zebym sie musiala prostytuowac a moje dzieci beda zebrakami an ulicy. no wez przestan!

Gość nokozyja
Kuźwa też się boję. Na chusteczkę nam ratowanie strefy euro?

Gość Kryzys sie pogłębi
Szkoda że tego porównania nie zastosuje któryś z naszych wybitnycj polityków ,chętnie bym popatrzyła na upadek rosji)))

Gość temat akurat dla mnie
ja też sie boje, juz teraz zyje nam się bardzo skromnie. wiec z czego zrezygnowac w przyszlym roku. Z jedzenia musimy

Gość 4214124124
Ja się nie boje i tak od skńczenia historii w 2001 nie mam pracy, wiec gorzej byc nie moze... :p

Gość Druga rosja
Masz na myśli tą historie z tym,że ilekroć którys mówi że będziemy jak dany kraj to ten kraj pada?

Gość Kryzys sie pogłębi
Druga rosja -Dokładnie to!))))

Gość Kryzys sie pogłębi
Ale co mam przestać to nie ja rządze i nie głosowałam na oszołoma i nigdy uni nie wybierałam Mam swoje poglądy od zawsze i jak dotąd zawsze okazywało sie że słuszne-choć ogół zawsze przeciwko i na przekór,stąd mamy co mamy.

Gość weszsz
od dłuższego czasu każdy kto myśli i obserwuje co się dzieje na świecie, a także choć trochę zna historię nowożytną wie, że jesteśmy na równi pochyłej ku bardzo ciężkim i niespokojnym czasom. Kryzys jest dopiero przed nami. Jego apogeum w naszym kraju to będą na pewno lata 2012-2013. Na razie się trzymamy (jako tako) dzięki inwestycjom strukturalnym napędzanym funduszami unijnymi i euro. Niestety jak pokazuje przykład Grecji czy Portugalii na imprezach sportowych zarabiają tylko organizacje jak FIFA, UEFA czy MKOL. Państwa organizujące dołożyły masę kasy i skończyły z długami. Nie inaczej będzie u nas. Na to wszystko nałoży się raczej nieuchronny rozpad strefy euro, a być może także samej UE. Będzie to czas wielkich niepokojów społecznych, a być może także konfliktów zbrojnych (ratunkiem przed bankructwem są wojny, dlatego USA mimo że formalnie powinny zbankrutować toczą wojny na całym świecie; ich gospodarka jeszcze dycha tylko dzięki przemysłowi militarnemu) Myślę, że nie ma co wykazywać optymizmu, a należy się szykować na pogorszenie sytuacji materialnej. I co gorsza jest to wariant optymistyczny...

Gość Kryzys sie pogłębi
Dlaczego unia wymaga od nas żeby zrównac ceny usług i produktów z cenami krajów unji a nie wspominaja o naszych zarobkach? Dlaczego nie wymagają zrównania naszych zarobków z unijnymi?

Gość Killeruss
Bida z nyndzom i jeszcze większa będzie. I wszystko nazwiscie odbije się tylko na biednych. Tusk upierdoli rzekomo bogatym a bogaci upierdolą jeszcze bardziej biednym i i tak wyjdą na swoje. Ale kurwa polityka! Niech to chuj upali!

eeee, tak zle to chyba nie bedzie. Jesatem pozytywnie nastawiona choc przyznam , ze sie boje.

Gość Killeruss
Bida z nyndzom i jeszcze większa będzie. I wszystko nazwiscie odbije się tylko na biednych. Tusk upierdoli rzekomo bogatym a bogaci upierdolą jeszcze bardziej biednym i i tak wyjdą na swoje. Ale kurwa polityka! Niech to chuj upali!

Gość Kryzys sie pogłębi
Sok w kartoniku w unii kosztuje póltora euro a u nas taki sam niecałe dwa złote jak zrównaja te ceny to większość z was jak również autorka topiku leży i kwiczy. Ja pojade na wichure i kury będe chodowac,kaczki kozę sobie od sąsiada wezme i jakoś przetrwam a mieszkanie w centrum porzuce nie będzie wyjścia a wy?

jezu ludzie ale straszycie. mialam sobie fajne skorzane drogie buty kupic ale teraz to chyba do skarpety bede kase chowac, serio zaczynam oszczedzac.

Gość weszsz
ale ta kasa w skarpecie na wiele Ci się nie przyda, bo w obliczu kryzysu spotęgowanego upadkiem strefy euro czeka nas bardzo wysoka inflacja.

Gość weszsz
ja na razie każdą zarobioną złotówką staram się nadpłacić kredyty, które mam. Chcę je jak najszybciej spłacić bo wisi nade mną widmo utraty pracy a w wariancie optymistycznym tylko uirata etatu i przejście na umowę śmieciową.

Gość jbcgduwgFKJWHE
ludzie to po cholere sie pakujecie w kredyty? a potem takie cyrki sa :P

Gość wowwwwwwwwwwwwww
widzę, że polskiemu społeczeństwu pomału otwierają sie oczy :-P A trzeba było mysleć, mysleć, myśleć!!!! A nie połykać kit wciskany przez media.....

Gość a w ch*j z taka robota
Kazdy na Tuska jedzie, ale wiekszosc go wybrala... Ludzie zawsze otwieraja galy po wyborach, ale jak kolejne wybory to na dekla leca glosowac. Co wy myslicie, ze politycy chca kraj ratowac, buchahaha i tyle... kabzy napchac bo to dosc szybki sposob, wygody maja, to nawet za duzo z keszu nie traca, a zwykly Polaczek gowno jeszcze troche bedzie zarl, bida, kradzieze i morderstwa to codziennosc w waszych okolicach jeszcze troche bedzie.... Mnie np. zastanawia co to bedzie jak pomoc dla najbiedniejszych ogranicza, jak ktos z rodzina wyzyje z samej najnizszej krajowej, albo wgl bez pracy... ja szukam od czerwc i nic znalezc nie moge.... jest ciezko bedzie tylko gorzej..........

Gość ja obstawiam, ze to
a w ch*j z taka robota , nie przesadzaj z ta poraca , praca jest tylko za kiepskie pieniadze.